Scandic Hotels

Scandic Elgstua er Norges beste hotell

Del

I konkurranse med eksklusive designhoteller ble Scandic Elgstua kåret til Norges beste hotell under utmerkelsen «Hotels.com Award» tirsdag 25. august. Det som på folkemunne har vært «Elverums fineste hotell», får nå enorm ros av hotellgjester fra hele verden.

Brukere av Hotels.com har stemt frem sitt favoritthotell i Norge. Scandic Elgstua er Norges beste, og deler førsteplassen med The Thief fra Oslo og Basecamp Spitsbergen i Longyearbyen. Eier og daglig leder John Tømte og hotelldirektør Nina Bogerud Caspari forteller at utmerkelsen en stor seier for de ansatte. 

- Vi er utrolig glade nå! Det at personalet og servicen trekkes frem i begrunnelsen som spesielt positivt er gledelig. Vi vil gi en stor takk til alle våre ansatte på hotellet som med rauset, stil og glimt i øyet ivaretar vertskapsrollen på en suveren måte, sier Caspari.

- Dette er helt fantastisk, og en stor dag for Scandic! På Elverum har vi en fantastisk gjeng i et flott hotell som skaper gjesteopplevelser i verdensklasse. Det er vi stolte av, sier administrerende direktør for Scandic, Svein Arild Steen-Mevold. - Jeg er i full sving med å takke alle ledere og ansatte ved hotellet som sørger for en formidabel servicekultur som sitter i veggene.

Hotellet fikk hele 4,7 stjerner av fem mulige, og oppnådde dermed den høyeste poengsummen blant alle overnattingssteder i Norge.

Innertier
Det er god service, en velsmakende frokost og et friskt image som gir hotellet ekstra fornøyde gjester. En gjesteanmeldelse som gir hotellet 5 av 5 poeng beskriver oppholdet slik: «Innbydende og stilig hotell med god komfort og service. Velsmakende og innholdsrik frokostbuffet». En annen mener hotellet står til en ekte «Innertier».

- Det er motiverende at maten og personlig service blir belønnet. I tråd med Scandic-tradisjonen har vi et ekte engasjement for å servere god frokost og yte det lille ekstra ovenfor våre gjester. For øvrig har vi mange tradisjonsrike retter fra vårt distrikt, og naturligvis er det elg på menyen, sier hotelldirektør Caspari.

- Vår klare ambisjon er å ha den aller beste frokosten hotell-Norge kan tilby, så at nettopp det måltidet blir verdsatt gleder meg stort, understreker Steen-Mevold.

Tusenvis av besøkende
Den delte førsteplassen i kåringen er fordelt mellom Oslo, Elverum og Longyearbyen. Nå håper hotelldirektør Caspari at Scandic Elgstua kan sette Elverum på kartet.

- For noen er byen et fint stoppested på vei til fjellet, mens andre ønsker seg overnatting i forbindelse med konferanser eller sport- og friluftsarrangementer. Blant annet kommer tusenvis av besøkende til Elverum hvert år i forbindelse med Nordiske Jakt- og Fiskedager. Vi ønsker i alle fall velkommen til oss med åpne armer hvis du er i nærheten, avslutter hun.

Kontakter

- Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør, Scandic Norge: +47 951 79 390

- Tine Birkeland, markeds- og kommunikasjonsdirektør, Scandic Norge: +47 922 11 936,
Tine.Birkeland@scandichotels.com

- Nina Bogerud Caspari, Hotelldirektør Scandic Elgstua: +47 911 31 012, Nina.Bogerud.Caspari@scandichotels.com

Bilder

Om Scandic Hotels

Scandic Hotels
Scandic Hotels
Karenslyst Allé 11
0278 Oslo

+47 922 11 936http://scandichotels.no

Følg saker fra Scandic Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandic Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Scandic Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom