Scandic Hotels

Scandic åpner sitt tredje hotell i Lofoten

Del

Scandic satser videre i Lofoten. Nå inngår hotellkjeden en avtale med Eiendomsspar om å overta driften av Vestfjord Hotell i Svolvær med åpning i februar 2019.

Vestfjord Hotell blir Scandics tredje hotell i Lofoten
Vestfjord Hotell blir Scandics tredje hotell i Lofoten

– Vestfjord Hotell blir det andre nye Scandic-hotellet i Lofoten i løpet av det siste året, og det blir vårt tredje hotell i Lofoten totalt. Det sier noe om hvor viktig Lofoten er som satsingsområde for oss. Det nye hotellet styrker vår posisjon som hotellkjeden med det største og beste tilbudet til reisende i Nord-Norge, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Fantastisk beliggenhet
Vestfjord Hotell ligger på kaia i sentrum av Svolvær, kun 100 meter fra Hurtigruteterminalen. Fjell og hav er hotellets nærmeste nabo. Som Lofotens største by besøkes Svolvær av rundt 200 000 turister årlig, og antallet øker. Med blant annet direkteruter mellom Oslo og Svolvær er Lofot-byen enda lettere tilgjengelig enn noen gang.

– Vestfjord Hotell har en fantastisk beliggenhet, omringet av vanvittig natur midt i hjertet av Svolvær. Vi har allerede ett hotell i byen, Scandic Svolvær, og nå er vi glade for at kan tilby enda flere reisende en varm seng, god service og vår prisbelønte frokost når de skal utforske Lofoten, sier Steen-Mevold.

Åpner i ny drakt
Vestfjord Hotell har 63 rom, og de fleste av badene ble pusset opp i 2016. Hotellet har også et stort møterom som kan ta opptil 100 personer. Sammen med gårdeier Eiendomsspar planlegger Scandic å oppgradere hotellet for flere millioner kroner. Blant annet skal rommene og fellesarealer moderniseres i tillegg til at resterende bad oppgraderes. Scandic overtar driften av hotellet allerede 1. oktober 2018, men grunnet oppgraderingene er det ikke ventet at hotellet åpner for ordinær drift før 15. februar 2019.

Vestfjord Hotell eies av Eiendomsspar og Scandic skal drifte hotellet. Eiendomsspar ser frem til å løfte hotelltilbudet i Svolvær sammen med Scandic.

– Eiendomsspar er veldig glad for å ha skrevet en ny leiekontrakt for Vestfjord Hotell med Scandic Hotels. De har meget god kjennskap til Svolvær som destinasjon, og er et av Norges ledende hotellselskap. Sammen skal vi jobbe for å lage et enda bedre hotelltilbud til alle gjester som kommer til Svolvær, sier utviklingsdirektør i Eiendomsspar, Jon Kaasa.

Nøkkelord

Kontakter

Svein Arild Steen-Mevold, adm.dir. Scandic Hotels Norge: +47 951 79 390, SveinArild.Mevold@scandichotels.com

Kristian Røise Dahl, PR- & kommunikasjonsrådgiver Scandic Hotels Norge: +47 958 41 992, KristianRoise.Dahl@scandichotels.com

Jon Kaasa, utviklingsdirektør i Eiendomsspar: +47 907 54 638, jk@eiendomsspar.no

Bilder

Vestfjord Hotell blir Scandics tredje hotell i Lofoten
Vestfjord Hotell blir Scandics tredje hotell i Lofoten
Last ned bilde
Hotellrom
Hotellrom
Last ned bilde

Om Scandic Hotels

Scandic Hotels
Scandic Hotels
Karenslyst Allé 11
0278 Oslo

+47 922 11 936http://scandichotels.no

Scandic er den største hotellkjeden i Norden med 16 000 medarbeidere og med et nettverk av nærmere 280 hoteller i drift eller under utvikling på mer enn 130 destinasjoner. Scandic Friends er Nordens største lojalitetsprogram innen hotellbransjen. En ansvarsfull drift er en del av Scandics DNA, og Scandic har vært en pioner når det kommer til å integrere bærekraft i alle ledd av driften. Scandic er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Følg saker fra Scandic Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandic Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Scandic Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom