Satyricon med releasekonsert på KLP-taket i Barcode

Del

Et av Norges største black metal-band velger igjen utradisjonelle veier ved å invitere noen få heldige blodfans og gjester til plateslipp på taket av Barcode – i samarbeid med pensjonsforvalteren KLP og Barcode.

- Dette albumet blir enten starten på noe nytt, eller mitt aller siste album. Musikken er veldig mørk, åndelig og fylt med selvtillit og energi, sier frontfigur og vokalist Sigurd Wongraven i Satyricon. 

Som et av verdens mest kjente black metal-band, særpreges Satyricon av sine utradisjonelle kunstneriske grep innenfor sjangeren. Deres unike musikalske uttrykk, har skaffet dem store fanskarer i mange land på flere kontinenter.

300 heldige gjester og fans får altså oppleve Satyricon live på KLP-taket, men konserten vil også bli streamet live til fans over hele verden før bandet legger ut på en omfattende verdensturné. Satyricon vil spille låter fra det nye albumet, "Deep calleth upon Deep" og det vil bli flere gjesteopptredener. Etter konserten holder Vaaghals restaurant og Stock restaurant i Barcode etterfester, hvor bandet selv vil være tilstede.

Se filmen om konserten her


Et helt spesielt konsertsamarbeid

– Vi bidrar som vertskap for Satyricons releasekonsert for å vise hvordan Barcode vokser frem som et område fylt av spennende opplevelser, varierte tilbud, kultur og kontraster. Her er alle velkomne - enten man elsker opera eller black metal, sier Caroline Klein Nilsen, markedsansvarlig i Oslo S Utvikling.

– Når vi låner ut KLP-taket som konsertarena for Satyricon, bruker vi anledningen til å få frem kulturarbeidernes viktige arbeid. Det de gjør for å gi alle oss andre ny innsikt, store opplevelser, trøst, glede og energi er svært verdifullt og inspirerer også oss i vår jobb med å ta vare på dem og andre viktige yrkesgrupper, sier Gro Myking, konserndirektør i KLP.

Slipp av albumet «Deep calleth upon Deep» og releasekonserten på taket av KLP-bygget finner sted fredag 22. september.

Last ned bilder her

Kontaktpersoner:

For Satyricon:
Morgan Thomas
US: +1 202 352 7962 | FR: +33 6 37 90 52 91
Skype: moshingonmyown
E-post: morgan@moshingonmyown.com

For KLP:
Gro Myking, Konserndirektør for Kommunikasjon og Marked 
Mob: 913 55 568
E-post: Gro.Myking@klp.no

For Barcode:
Caroline Klein Nilsen, Marketing manager
Mob: 414 22 183
E-post: ck@osu.no

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg saker fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom