Sector Alarm

Satset på nykommeren

Del

Morten Ophaug er bosatt på Flatåsen like utenfor Trondheim. Allerede i 1995 valgte han, som en av de aller første i Norge, å kjøpe boligalarm fra nykommeren på alarmmarkedet, Sector Alarm. Han har vært trofast kunde i Sector Alarm i snart et kvart århundre.

Alarmen gir oss økt trygghet.
Alarmen gir oss økt trygghet.

Boligalarmmarkedet var den gangen i sin spede barndom og Sector Alarm var helt nyetablert. –Det var en del snakk om innbrudd på Flatåsen så jeg ønsket å sikre både hjem og verdier. Sector Alarm kom på døren og var både proffe og hyggelige – så valget var enkelt, sier Morten Opheim. –Jeg har bare hatt gode erfaringer med Sector Alarm. Strålende service hver eneste gang!

Bidrar til økt trygghet

Det skal lønne seg å være lojal kunde i Sector Alarm. Anlegget Ophaug har hatt er bra, men tidligere denne måneden monterte vi et helt nytt anlegg hos dem. Sikkerhetsrådgiver Kenneth Hagen loset dem erfarent rundt og informerte om alle bruksmulighetene.

Nå får han inkludert både smarte løsninger, vanndeteksjon og ikke minst skallsikring.

–Vi er superfornøyd og vil garantert bruke alarmen mye oftere. Spesielt er vi fornøyd med skallsikringsløsningen – den bidrar definitivt til økt trygghet. I tillegg er det supert med vanndeteksjon og ikke minst App – dette liker vi! Kona har lovet å sette på kaffen via appen – slik at kaffen er klar når vi står opp, sier en fornøyd alarminnovatør Morten Ophaug.

Nordmenn satser på boligalarm

I 1995 var det ikke mange som hadde boligalarm i Norge, men siden den tid er det mange har fulgt i Opheims fotspor. Boligalarmmarkedet har hatt en kontinuerlig vekst hvert eneste år og i dag har omkring 20 prosent av boligene i Norge alarm. Det er høyest penetrasjon i Europa som har en snittpenetrasjon på drøye 6 prosent.

Kontakter

Bilder

Alarmen gir oss økt trygghet.
Alarmen gir oss økt trygghet.
Last ned bilde
Kaffen er ferdig når vi  kommer på kjøkkenet - og kona serverer.
Kaffen er ferdig når vi kommer på kjøkkenet - og kona serverer.
Last ned bilde

Om Sector Alarm

Sector Alarm
Sector Alarm
Postboks 113 Grefsen
0409 Oslo

915 03033http://www.sectoralarm.no

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2017 en omsetning på litt over 2 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995 og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Selskapet har mer enn 520.000 kunder og over 1.750 medarbeidere i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania og Frankrike. I Norge har selskapet 175.000 kunder og 600 medarbeidere. Både medarbeidere og kunder er i fokus hos oss, noe våre klimaundersøkelser og de mange prisene vi har mottatt for beste kundeservice bekrefter.

Følg saker fra Sector Alarm

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sector Alarm på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sector Alarm

Sector Alarm inngår byråavtale med Starcom i Norge28.11.2018 10:04Pressemelding

Etter en omfattende mediebyråpitch velger Sector Alarm Starcom som partner i Norge. Samarbeidet omfatter hele tjenestespekteret innenfor mediebyråtjenesten. Siden etableringen i 1995 har Sector Alarm blitt det nest største alarmselskapet i Europa, med mer enn 500 000 kunder og over 1 700 ansatte. Samarbeidet inkluderer markedene i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike og Spania. Gjennom Publicis-byråene Starcom og Zenith.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom