Sector Alarm

Satser i Rogaland

Del

Sector Alarm, som i over 20 år har sikret norske hjem, satser nå stort på bedriftsalarm og åpner et nytt avdelingskontor i Stavanger.

Dobler i løpet av året

Avdelingskontoret, som er lokalisert ved byfjorden i Stavanger, åpnet i april. Kontoret har i dag tre medarbeidere. Målet er at vi i løpet av inneværende år dobler aktiviteten, og dermed blir fem til seks medarbeidere.

Sector Alarm har i mange år hatt stor suksess med boligalarm i Rogaland. Nå satser vi også på bedriftsmarkedet, og etablerer Sector Alarms første avdelingskontor for bedriftsmarkedet utenfor Oslo.

Gabbas valgte Sector Alarm

Gabbas kjøttbutikk er en av Stavangerbedriftene som har valgt Sector Alarm. -Vi har hatt alarm i mange år, men ønsket en oppgradering av alarmanlegget og fikk en god alarmpakke til en riktig pris, sier Einar Jørgensen i Gabbas AS.

 Attraktivt område

-Vi opplever stadig økende etterspørsel etter våre alarmtjenester til bedrifter. Flere og flere ønsker å sikre sin arbeidsplass, og vi opplever at markedet har tatt godt imot vårt bedriftskonsept, sier administrerende direktør Viggo Skeisvoll i Sector Alarm, som selv er fra Avaldsnes. –Stavangerområdet er for oss et spennende og naturlig satsingsområde. Vi tror på vekst. Dette fordi området er svært attraktivt og fordi det stadig er flere innbrudd rettet mot bedriftsmarkedet. 

Enkelt

Vår filosofi har alltid vært at det skal være enkelt med alarm. Dette er erfaringer vi har tatt med oss i vår satsing mot bedriftsmarkedet. Målet er at man med en bedriftsalarm fra Sector Alarm forenkler jobbhverdagen, og ikke behøver å bekymre seg for tryggheten på arbeidsplassen. At konseptet vårt blir godt mottatt av markedet har vi blant annet fått bekreftet da den anerkjente sportskjeden Birk Sport valgte Sector Alarm som sin sikkerhetsleverandør for sine åtte butikker. http://www.sectoralarm.no/bedrift/

Kontakter

Bilder

Om Sector Alarm

Sector Alarm
Sector Alarm
Postboks 113 Grefsen
0409 Oslo

915 03033http://www.sectoralarm.no

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2016 en omsetning på nesten 2 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995 og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Selskapet har mer enn 510.000 kunder og over 1.700 medarbeidere i Norge, Sverige, Spania, Finland og Irland. I Norge har selskapet 175.000 kunder og 600 medarbeidere. Både medarbeidere og kunder er i fokus hos oss, noe våre klimaundersøkelser og de mange prisene vi har mottatt for beste kundeservice bekrefter.

Følg saker fra Sector Alarm

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sector Alarm på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sector Alarm

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom