Family Sports Club og Stamina TreningFamily Sports Club og Stamina Trening

SATS skal få knallhard konkurranse av Family Sports Club

Del

«Brannlegen» gir gass i treningssenterbransjen. Stamina Trening slår seg sammen med Family Sports Club.

Norsk Treningshelse AS kjøpte Stamina Trening AS i oktober 2018 - nå kjøper de også kjedekontoret til Family Sports Club som har 14 sentre under sin paraply. De største eierne bak Norsk Treningshelse er gründer og idrettslege i eliteserieklubben Brann, Arne Instebø og Trond Mohn.

De i alt 56 sentrene, med 70.000 medlemmer, vil nå alle få navnet Family Sports Club. Sammen vil de videreutvikle det som har vært særpreget til Stamina: Trening og helse, og hvor treningstilbudet kan kombineres med medisinsk behandling.

Treffer trend med helsemedlemskap
– Fysisk inaktivitet er vår tids største helseproblem. 950.000 nordmenn regnes i dag som fysisk inaktive. Det koster samfunnet over 4 milliarder kroner årlig, sier Arne Instebø, daglig leder i Norsk Treningshelse AS.

Med en kommende eldrebølge og fortsatt befolkningsvekst vil helse og trening være en megatrend fremover. Medlemmer i sentrene kan i tillegg til å trene få et FRISK helsemedlemskap.

– Allmennlege via video, legespesialist, dagkirurgi, røntgen, CT og MR, fysioterapi, samt konsultasjon med psykolog får man med da, forklarer Instebø.

For hele familien
– Stamina og Family-sentrene har en veldig lik profil. Begge ønsker å gi gode treningsopplevelser til hele familien. Og vi tar en tydelig posisjon innen helsearbeid, sier Instebø.

Allerede før oppkjøpet var Stamina den nest største treningssenterkjeden i Norge. Den største kjeden i Norge er som kjent SATS som eies av Altor (51 %) og TryghedsGruppen (49 %).

– Vi har stor respekt for den jobben som SATS har gjort og gjør, men vi tror at vårt tilbud om trening som et helsetiltak, og med et tilbud for hele familien vil kunne tilføre noe utover det SATS har i dag, sier Instebø.

Den gang SATS og Elixia gikk sammen var det flere aktører som kritiserte fusjonen.

– Vi er glade for å kunne utfordre SATS med et helt annerledes konsept som vil kunne gi helse og trening til hele familien, sier Instebø.

https://www.aftenposten.no/osloby/i/rL4Ol/--Burde-aldri-godtatt-sammenslaingen-av-Sats-og-Elixia

Kontakter

Arne Instebø
Daglig leder
Norsk Treningshelse AS
Mob: 977 76 257

Trygve Hagen
Adm. dir/ CEO
Stamina Trening AS
Mob: 982 37 761

Jamie Sorensen
Kjedeleder
Family Sports Club
Mob: 930 62 789

Om Family Sports Club og Stamina Trening

Family Sports Club og Stamina TreningFølg saker fra Family Sports Club og Stamina Trening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Family Sports Club og Stamina Trening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.