Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren til Trøndelag

Del

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen reiser tysdag 31. januar til Trøndelag. På Thamshamn skal ministeren delta på ei markering av avslutninga av bompengeinnkrevjing på E39. I Trondheim møter Solvik-Olsen selskapa CTT og Vortex. Deretter deltek ministeren på folkemøte.

Program

Kl. 12.00: Markering av avslutning av innkrevjing av bompengar på E39 Øysand-Thamshamn ved bomstasjonen på Thamshamn. 

KL. 12:30: Pressetreff på Bårdshaug Herregård.

Kl. 15.30: Møte med CTT om måling av luftkvalitet, på Energibygget til Trønderenergi.

Kl. 16.30: Møte med Vortex om arbeid med Hyperloop, på NTNU Gløshaugen.

Kl. 18:00-19:30: Folkemøte på Hotel Augustin, Trondheim.

Pressekontakt på turen er senior kommunikasjonsrådgjevar Frøydis Tornøe: froydis.tornoe@sd.dep.no / telefon 970 97 855

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Legger til rette for framtidig kryssing mellom ny E6 og Dovrebanen i Ringsaker14.3.2018 15:19Pressemelding

- Nye Veier er i full gang med prosjektet E6 Kolomoen-Moelv. Et nytt, framtidig dobbeltspor på Dovrebanen kommer til å krysse den nye firefeltsveien ved Tjernli, sør for Brumunddal. Ved å legge til rette for jernbanekryssing allerede nå, reduseres ulempene for trafikantene når det nye dobbeltsporet skal bygges, samtidig som staten sparer penger. Dette viser også at regjeringen mener alvor med planene om å bygge ut jernbanen på InterCity-strekningen nord for Hamar, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Arktisk jernbaneforbindelse: Vil utrede Rovaniemi-Kirkenes-korridoren videre9.3.2018 13:31Pressemelding

- Vi ønsker å fortsette og videreutvikle finsk-norsk samarbeid. En jernbaneforbindelse mellom Finland og Nord-Norge kan gi store muligheter for vekst og utvikling i nordområdene. Finnene har foreslått å etablere en arbeidsgruppe som skal vurdere de neste stegene for utredning av en jernbaneforbindelse mellom Rovaniemi og Kirkenes, og vi ønsker å bidra i denne gruppen, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom