Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren til Trøndelag

Del

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen reiser tysdag 31. januar til Trøndelag. På Thamshamn skal ministeren delta på ei markering av avslutninga av bompengeinnkrevjing på E39. I Trondheim møter Solvik-Olsen selskapa CTT og Vortex. Deretter deltek ministeren på folkemøte.

Program

Kl. 12.00: Markering av avslutning av innkrevjing av bompengar på E39 Øysand-Thamshamn ved bomstasjonen på Thamshamn. 

KL. 12:30: Pressetreff på Bårdshaug Herregård.

Kl. 15.30: Møte med CTT om måling av luftkvalitet, på Energibygget til Trønderenergi.

Kl. 16.30: Møte med Vortex om arbeid med Hyperloop, på NTNU Gløshaugen.

Kl. 18:00-19:30: Folkemøte på Hotel Augustin, Trondheim.

Pressekontakt på turen er senior kommunikasjonsrådgjevar Frøydis Tornøe: froydis.tornoe@sd.dep.no / telefon 970 97 855

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Jernbanereformen: Konkurransen om Trafikkpakke 1 Sør: Bedre togtilbud på Sørlands-, Jær- og Arendalsbanen12.10.2017 13:53Pressemelding

- Regjeringen har en offensiv satsing på jernbanen, med mål om et stadig bedre tilbud til de reisende. Konkurranse om driften av persontogtilbudene er en viktig del av regjeringens jernbanereform. Dette vil kunne bidra til et bedre togtilbud og sikrer at staten kjøper togtjenester til riktig pris. I dag har Jernbanedirektoratet sendt ut konkurransegrunnlaget for Trafikkpakke 1 Sør, som omfatter togtilbudene på Sørlandet. Vi er opptatt av å høste erfaringer og lære underveis, og derfor skal konkurransene om de øvrige persontogtilbudene lyses ut suksessivt de kommende årene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom