Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren til Møre og Romsdal onsdag 27. mars

Del

Samferdselsminister Jon Georg Dale besøker Møre og Romsdal 27. mars. Statsråden skal halde innlegg på Ferjekonferansen i Ålesund, før han skal på synfaringar og møte Hafast.

Journalistar er velkomne til å vere med på møta og synfaringane.

Program (med atterhald om endringar)

  • 10:00: Halde innlegg på Ferjekonferansen på Quality Hotel Waterfront, Ålesund
  • 11:15: Orientering og synfaring Veibustkrysset. Oppmøtestad: Lokala til H.I.Gjørtz på Sjukenesstranda, Eidsneset V/E39
  • 13:30: Møte med Hareid fastlandssamband AS. Oppmøtestad: Ulstein Group, Osnesveien 110, Ulsteinvik
  • 15:15: Synfaring/orientering om Rovdefjordsambandet om bord på ferja mellom Årvika og Koparnes. Oppmøtestad: Årvika ferjeleie

Pressekontakt er kommunikasjonssjef Susanne Moen Stephansen: 48032792 / sms@sd.dep.no

Bilder

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Mogleg å utvide rushtidstilbodet på Østfoldbanen3.6.2019 14:15:00 CESTPressemelding

- Regjeringa vil gjere togtransport meir attraktivt i og mellom dei store byområda. Eg er oppteken av at dei reisande skal få eit betre togtilbod. Difor bad eg tidlegare i år Jernbanedirektoratet om å sjå på moglegheitene for å utvide rushtida på Austlandet. Vi skal no gå igjennom vurderinga frå Jernbanedirektoratet, som tilrår å auke rushtidtilbodet noko, ikkje minst på Østfoldbanen, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom