Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren til Hedmark fredag

Del

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen er fredag 20. januar i Hedmark for å delta på transportkonferansen til Norges Lastebileier-Forbund (NLF). Han vil òg besøke Stange Asfalt, Ådalsbruk motormuseum og Hamar bilutleie.

Solvik-Olsen held innlegg og deltek i debatt på transportkonferansen til NLF frå kl. 14.00 og vil før dette ha eit innhaldsrikt program i Hedmark. Hos Stange Asfalt står opning av eit nytt pukkverk på programmet frå om lag kl. 09.15, saman med prøvesprenging på området.

Ådalsbruk motormuseum er eit privat museum kor det vil bli omvising frå omtrent kl. 10.45.

På Hamar bilutleie vil samferdselsministeren blant anna få anledning til å ta Kong Olav IVs private bil nærmare i augesyn kl. 12.00.

Pressekontakt for turen er kommunikasjonsrådgjevar i Samferdselsdepartementet Henrik Jonassen: henrik.jonassen@sd.dep.no / 976 28 091

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Legger til rette for framtidig kryssing mellom ny E6 og Dovrebanen i Ringsaker14.3.2018 15:19Pressemelding

- Nye Veier er i full gang med prosjektet E6 Kolomoen-Moelv. Et nytt, framtidig dobbeltspor på Dovrebanen kommer til å krysse den nye firefeltsveien ved Tjernli, sør for Brumunddal. Ved å legge til rette for jernbanekryssing allerede nå, reduseres ulempene for trafikantene når det nye dobbeltsporet skal bygges, samtidig som staten sparer penger. Dette viser også at regjeringen mener alvor med planene om å bygge ut jernbanen på InterCity-strekningen nord for Hamar, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Arktisk jernbaneforbindelse: Vil utrede Rovaniemi-Kirkenes-korridoren videre9.3.2018 13:31Pressemelding

- Vi ønsker å fortsette og videreutvikle finsk-norsk samarbeid. En jernbaneforbindelse mellom Finland og Nord-Norge kan gi store muligheter for vekst og utvikling i nordområdene. Finnene har foreslått å etablere en arbeidsgruppe som skal vurdere de neste stegene for utredning av en jernbaneforbindelse mellom Rovaniemi og Kirkenes, og vi ønsker å bidra i denne gruppen, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom