Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren til Haugesund onsdag 8. februar

Del

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen deltek onsdag på Haugesundkonferansen. Konferansen har ein maritim profil og handlar i år om hamnepolitikk. Statsråden nyttar samstundes høvet og vitjar Høgskulen på Vestlandet og Simulatorsenteret og Simsea.

Program:

09:50 – Innlegg og spørsmål frå salen på Haugesundkonferansen, Hotell Scandic Maritim

10:45 – Deltaking på karrieredagane, Campus Haugesund

11:45 – Synfaring og besøk hos Simulatorsenteret og Simsea. Testkøyring av båt i Simsea.

Pressekontakt for turen er kommunikasjonsrådgjevar Henrik Jonassen:
henrik.jonassen@sd.dep.no / 976 28 091

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Jernbanereformen: Konkurransen om Trafikkpakke 1 Sør: Bedre togtilbud på Sørlands-, Jær- og Arendalsbanen12.10.2017 13:53Pressemelding

- Regjeringen har en offensiv satsing på jernbanen, med mål om et stadig bedre tilbud til de reisende. Konkurranse om driften av persontogtilbudene er en viktig del av regjeringens jernbanereform. Dette vil kunne bidra til et bedre togtilbud og sikrer at staten kjøper togtjenester til riktig pris. I dag har Jernbanedirektoratet sendt ut konkurransegrunnlaget for Trafikkpakke 1 Sør, som omfatter togtilbudene på Sørlandet. Vi er opptatt av å høste erfaringer og lære underveis, og derfor skal konkurransene om de øvrige persontogtilbudene lyses ut suksessivt de kommende årene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom