Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren til Ålesund og Sunndal 21. februar

Del

Samferdselsminister Jon Georg Dale reiser til Ålesund torsdag 19. februar der han vil delta på arrangementet LilleStortinget 2019 på Fagerlia skole. Han vil også få en orientering fra Statens vegvesen ved Kverve og Ørskogfjellet før turen går videre til et møte i Sunndal rådhus. Statsråden avslutter turen med å kjøre rv 70 til Kristiansund.

Program:

0910 – 0930:  Kverve: Orientering fra Statens vegvesen om veiprosjekter og tunneler ut mot Vigra.

0945 – 1100:  Fagerlia vdg. skole

1145 – 1210:  Ørskogfjellet – orientering fra Statens vegvesen om E39 Ålesund-Molde og krabbefelt.

1445 – 1600: Møte i Sunndal rådhus for orienteringer fra Statens vegvesen om bl.a. rv70

1600 – 1830:  Kjøre Sunndal - fergeleiet Rykkjem, deretter videre på rv 70 mot Kristiansund. Mulighet for pressen til å ta bilder ved fergeleiet og veiprosjektet Tingvoll-Meisingset

Kontakter

Pressekontakt for turen er kommunikasjonsrådgiver Kjell Brataas: kjell.brataas@sd.dep.no | 45 29 97 12

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Tømmertransporten skal fram på utbetra vegar20.3.2019 10:30:00 CETPressemelding

PRIV TIL RED.: OPPDATERT 22.03 MED KORREKT FV-NR: Fv 17 Folda bru - Flaskehalsar, til dømes i form av bruer som ikkje toler dei tyngste tømmervogntoga, gjer transport av tømmer langs smale vegar i Noreg tungvint. Derfor fordeler vi no 25 millionar kroner til å utbetre fylkesvegar med mykje tømmertransport. Utbetring av flaskehalsane vil styrke konkurransekrafta i skog- og trenæringa gjennom lågare transportkostnadar, gi færre lastebilar på vegane og betre miljø, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

Trondheimsområdet får byvekstavtale – sikrer statlige bidrag til Metrobuss og tiltak for gående og syklende15.3.2019 14:19:01 CETPressemelding

- Dette er en viktig milepæl, og jeg gratulerer både innbyggerne og politikerne i Trondheimsområdet med resultatet av forhandlingene. Jeg håper de pågående forhandlingene med andre storbyområder kan sluttføres med tilsvarende gode opplegg for bedre fremkommelighet, miljø og arealbruk, sier statssekretær Anders Werp i Samferdselsdepartementet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom