Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren besøker Rogaland

Del

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen besøker Rogaland 2. og 3. mars. På programmet står blant annet bygg- og anleggsbransjen, to havner og en attføringsbedrift. Og Barnas transportplan.

– Rogaland er det fylket som er hardest rammet av den turbulensen vi nå ser i oljenæringen. Onsdag og torsdag reiser jeg til fylket for blant annet å treffe aktører som er rammet av krisen. I tillegg skal snakke med folk, både store og små, om samferdselsprosjekter som er viktige for Rogaland, sier Solvik-Olsen.

Her er programmet til statsråden:

2. mars:

  • 10:00 Besøke Bø skole på Jæren - om Barnas transportplan.
  • 11:00 Besøke Risa AS – om infrastukturutvikling og rammevilkår for bygg- og anleggsbransjen.
  • 12:40 Møte med Margrete Dysjaland – besøk til Dysjaland gård.
  • 13:45 Åpne nye Westport – om godstransport fra land til sjø.
  • 15:30 Besøke bilverkstedet til Tor Åge Tengesdal
  • 16:15 Besøke Velde industri AS – om miljøvennlig produksjon av pukk, asfalt og betong.

3. mars:

  • 10:30  Åpning av bulkterminal ved Karmsund Havn
  • 12:15  Besøk hos Aski – om å hjelpe mennesker ut i arbeidslivet.
  • 14:00  Besøke Polytec – om bølgevarsling for utsatte strekninger langs kysten.
  • 15:15  Besøke Haugaland vekst – om regionalt utviklingsarbeid.

Kontaktpersoner på turen:

Politisk rådgiver Toril Charlotte Ulleberg Reynolds, tlf. 472 51 338 Kommunikasjonssjef i Samferdselsdepartementet Susanne Moen Stephansen, tlf. 480 32 792

Nøkkelord

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Jernbanereformen: Konkurransen om Trafikkpakke 1 Sør: Bedre togtilbud på Sørlands-, Jær- og Arendalsbanen12.10.2017 13:53Pressemelding

- Regjeringen har en offensiv satsing på jernbanen, med mål om et stadig bedre tilbud til de reisende. Konkurranse om driften av persontogtilbudene er en viktig del av regjeringens jernbanereform. Dette vil kunne bidra til et bedre togtilbud og sikrer at staten kjøper togtjenester til riktig pris. I dag har Jernbanedirektoratet sendt ut konkurransegrunnlaget for Trafikkpakke 1 Sør, som omfatter togtilbudene på Sørlandet. Vi er opptatt av å høste erfaringer og lære underveis, og derfor skal konkurransene om de øvrige persontogtilbudene lyses ut suksessivt de kommende årene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom