Samferdselsdepartementet

Samferdselsminister Jon Georg Dales program under Arendalsuka

Del

Her er statsråd Jon Georg Dale sitt program for Arendalsuka:

Mandag 12. august

10:45: Dale står for den offisielle åpningen av Samferdselsteltet – en felles møteplass under Arendalsuka for alle med interesse for transport og samferdsel. Teltet står foran det gamle rådhuset i Arendal.

12:30: Dale deltar på Postens demonstrasjon av fremtidens posttilbud i en digital tid. På Kløckers plass, midt i Arendal sentrum.

14:00: Kåring av Norges smarteste by. Arrangement i regi av Statens vegvesen, Thon Hotel

20:00: Dale deltar i debatt på arrangementet "Debatt på TV - spiller det noen rolle?" i regi av Universitetet i Oslo, MS Sunnhordland, ved Batteriet

Tirsdag 13. august

08:00: Dale holder innlegg på frokostseminar i regi av Jernbanedirektoratet og Jernbanemuseet. Tema er nytenking og innovasjon i jernbanesektoren i lys av jernbanereformen. I tog på Arendal jernbanestasjon.

08:30: Dale holder innlegg på frokostseminar i regi av Nye Veier. Tema er eiutbygging i et bærekraftig perspektiv. Om bord i Statsraad Lemkuhl.

10:30: Dale innleder og er med i debatt om flyskam. Hva kan luftfartsindustrien bidra med for å redusere eget klimaavtrykk? I regi av NHO Luftfart, i Næringslivets Hus.

11:00: Dale deltar i debatt på Norske Havners seminar "Grønn Transport i det blå" med tema overføring av gods fra vei til sjø og bane. Om bord i fullriggeren Sørlandet

13:20: Dale deltar i debatt om elfly i regi av Widerøe. Thon Hotel

16:30: Dale deltar i debatt i regi av Arendalsuka sentralt: Bompenger - tar det livet av oss? I Arendal kultur- og rådhus.

20:30: Dale deltar på Veidekkes arrangement "Super Tuesday" – i debattduell om blant annet bompenger. På Clarion Hotel Tyholmen

Onsdag 14. august

10:00: Dale deltar i debatt om bærekraftig veibygging i framtiden i regi av Norconsult og AF-gruppen. Om bord i fullriggeren Sørlandet

11.40: Dale holder innlegg på Bane NORs seminar "Fremtidens jernbane er digital", på Clarion Hotel Tyholmen

13:00: Dale holder innlegg på Statens vegvesens seminar "Felles front mot arbeidslivskriminalitet". på Arendal kino

14:00: Dale holder innlegg på SWECOs seminar "Hvordan ser en smart og intelligent havn ut i fremtiden?", på Madam Reiersen

15:00: Dale står for åpningen av portalen Fairtransport.no, i regi av NLF i Samferdselsteltet

18:30: Dale holder innlegg på NLFs medlemsmøte, hos Bertel O. Steen.

Torsdag 15. august

09:00: Deltar i debatt i regi av Jernbaneforum Sør: Hvor er vyene for jernbanen? På Arendal bibliotek

Pressekontakt er kommunikasjonsrådgiver Kjell Brataas, tlf. 45 29 97 12 | e-post kjell.brataas@sd.dep.no

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Rogaland og Agder fredag 6. september5.9.2019 10:54:31 CESTPressemelding

Samferdselsminister Jon Georg Dale besøker Rogaland og Agder fredag 6. september. På morgenen besøker Dale bedriften Velde Asfalt i Sandnes og er i tilgjengelig for intervjuer om bompengepakkens betydning for Nord-Jæren. I Agder får statsråden orientering om utfordringer knyttet til gjerder langs jernbanen og besøker bedriften GE Healthcare. Pressen er invitert til å delta på alle deler av programmet.

Raskare framdrift i togtrafikkpakkane: Jernbanedirektoratet kunngjer konkurransen om Trafikkpakke 4 allereie no3.9.2019 12:32:00 CESTPressemelding

- Erfaringane frå dei to fyrste konkurransane om trafikken på Sørlandsbanen og på strekningane i nord, er gode. Togtilbodet blir minst like bra som i dag, samstundes som staten skal bruke vesentleg mindre skattepengar på å kjøpe togtilbod enn før. Det er difor all grunn til å halde god framdrift i konkurransane, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom