Sony Music Norway

Rytmeklubben slipper Like That!

3.2.2017 09:37 | Sony Music Norway

Del

Rytmeklubbens nyeste singel «Like That» blander klubbmusikk med popteft og høyklasseproduksjon, en stemning som ofte kalles NorClub for å beskrive den nordiske touchen.

«… fengende og elastisk klubbmusikk foretrukket av kjennere som Ryan Hemsworth, Eclair Fifi og Cashmere Cat.» - The FADER

Hør Like That her!

View post on imgur.com

Rytmeklubben er et DJ/produsent-kollektiv bestående av Henrik The Artist, Hi-Tom, DJ Karaoke og Torjus. De møttes som studenter i Trondheim, og inspirert av klubben SUPA og «Raw Juice»-kveldene der – hvor landsmenn Cashmere Cat og Slick Shoota DJ-et – skapte de et unikt klubb-boyband, som de ironisk liker å kalle det.

«Like That» er en sang som handler om den bittersøte følelsen når noe som egentlig var veldig fint og enkelt står i fare for å bli komplisert og vanskelig. Sangen handler om når du ligger med noen og syns det er chill men så begynner liggepartneren å få følelser og så blir det stress. Vi var mye i Stockholm i høst og laget sanger, og vi laget faktisk denne sangen den dagen vi våknet opp til nyhetene om at Donald Trump hadde vunnet presidentvalget i USA. Det var jo litt rart å skulle gå å lage en sang da, men linjer som ‘I don’t want you like that’ kan tolkes i både den ene og den andre retningen. Selv om det ikke på noen måte er en sang som handler om Trump, så er det i alle fall noe med at alle har lov til å eksistere og føle ting og sånn, men det betyr kanskje ikke at vi vil at de skal være president (eller kjæreste, lmao)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.