Sony Music Norway

Rytmeklubben følger opp singelen "Like That" med "Impatience" 9. juni!

Del

"Impatience" er en leken og løssluppen låt som videreutvikler det vi kan kalle Rytmeklubbens signatursound: Fengende rytmer og drivende bass sammen med muntre synther og en kvalitets-topline. Denne gang er vokal levert av canadiske EVA, og tracket bærer preg av topp kvalitet og detaljorientert produksjon. Ikke så rart kanskje, når Rytmeklubben består av fire produsenter i ypperste klasse. Rytmeklubben er sine egne største kritikere, og det høres at alle låtene må gjennom et trangt nåløye før de kan slippes for massen.

Hør "Impatience" her!

Rytmeklubben er produsentgruppe bestående av Henrik the Artist, Hi Tom, Torjus og DJ Karaoke. De lager de lager elektronisk musikk som tar inspirasjon fra klubbmusikk med inn i pop, de gjør remixer, spiller livekonserter og arrangerer klubbkvelder. Som barn av den norske klubbscenen som fostret blant andre Cashmere Cat, Lido og Drippin leverer Rytmeklubben en frisk og innovativ tilnærming til popmusikk. Forrige singel «Like That» har streamet over 4,5 millioner ganger, og Rytmeklubben har blitt plukket opp av RCA i USA for å videre pushe kvartetten utover landegrensene. Forvent topp kvalitet fra denne gjengen.

"Impatience" er ute på alle plattformer 9. juni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Jamie Adam Rosenberg
Foto: Jamie Adam Rosenberg
Last ned bilde
Foto: Jamie Adam Rosenberg
Foto: Jamie Adam Rosenberg
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom