Nets Branch Norway

Ruter velger Nets

Del

(Oslo, 8. mai 2017) Ruter, som står for over halvparten av landets kollektivtransport, velger Netaxept-løsningen fra Nets som sin betalingsplattform for nett- og mobilhandel. Avtalen har en varighet på to år med opsjon på ytterligere to år, og har kommet på plass etter en anbudsrunde.

Nets overtar med dette håndteringen av kortbetaling for Ruters kunder når de kjøper et reisekort på nett eller reiser i RuterBillett-app.

Tilpasset fremtiden
Netaxept-løsningen fra Nets tilpasses hele tiden nye betalingsløsninger, som mobile lommebøker eller nye internasjonale betalingsløsninger, etterhvert som de lanseres. Løsningen benytter responsivt design som bidrar til en forenkling for Ruter ved at de kan benytte et felles grensesnittet for sine ulike digitale betalingsløsninger.

— Fokuset på økt kollektivtrafikk i Oslo og Akershus stiller også store krav til stabilitet og driftssikkerhet for betalingsløsningene. Det er derfor veldig gledelig at Ruter valgte oss som leverandør, sier Senior Vice President, Dag Van Baal i Merchant Services hos Nets.

Nøkkelord

Kontakter

Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846, e-post: satjo@nets.eu

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no-nb/

Nets er spesialist på å styrke og drive utviklingen av digitale betalinger. Vi knytter banker, bedrifter og forbrukere sammen i et internasjonalt nettverk som legger til rette for digitale betalinger. Gjennom vår tilstedeværelse i hele det nordiske markedet, leverer vi en rekke kort- og kontobaserte tjenester samt betalingsløsninger for varehandelen.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom