Konica Minolta

Romøren tilbake i hoppbakken

Del

Hopp-profilen skal delta i KollenOpp. 800 trappetrinn i fullt hopputstyr....

Markedssjef i NSF hopp, Bjørn Einar Romøren, skal delta i KollenOpp.
Markedssjef i NSF hopp, Bjørn Einar Romøren, skal delta i KollenOpp.

Stiller som lag 
Mellom mosjonistklassen og eliteklassen i trappeløpet skal nemlig blant annet Bjørn Einar Romøren,  Anniken Mork og Richard Haukedal som et lag løpe opp alle trappene i KollenOpp,verdens eneste trappeløp som går over to hoppbakker. Siden konkurransen går i hoppbakken, blir de alle nødt til å ha på seg hopputstyr. Et lite handicap er det nok for gjengen som stort sett bruker heisen opp og liker seg best nedover nasjonalbakken. - Men det kan bli en interessant affære å se hopperne gjøre unna 800 trappetrinn fordelt mellom seg, sier Romøren. Hoppskiene må være med hele veien og blir stafettpinnen deres. 

En reel mulighet til å slå en skihopper i hoppbakken
Siden høsten 2014 har Romøren jobbet som markedssjef i NSF Hopp og har som oppgave å jobbe tett med samarbeidspartnerne til hopplandslaget. En av disse partnerne er Konica Minolta, som siden 2006 har bidratt inn til hoppsporten på alle plan. Sikkert mest synlig gjennom hopplandslaget, men vel så viktig for idretten har de støttet arrangører og klubber og økt nivået på all rekrutering gjennom Konica Minolta Storsamling og Konica Minolta NorgesCup. Til helgen arrangeres Kollen Opp for tredje året på rad, og her er Konica Minolta hovedsponsor og meget delaktig.

- Det er ikke så ofte at de som vil kan utfordre en skihopper i hoppbakken, men det er det nå slutt på. Til helgen kan du utfordre hopplandslaget, sier Rolf Gunnar Solhaug, markedssjef i Konica Minolta. Han oppfordrer samtidig folk til å komme seg opp i kollen på lørdag, enten som deltaker eller tilskuer.

Et spektakulært trappeløp for alle
KollenOpp er et trappeløp for alle og arrangeres for tredje gang lørdag 9. september 2017. Løypa går opp to hoppbakker, fra sletta i Midtstubakken til toppen av Holmenkollbakken, - med kanskje Oslos vakreste målgang med utsikten fra toppen av Holmenkollen - Norges mest kjente og besøkte turistattraksjon. Med andre ord er det en rå og bratt utfordring med 1200 meter, 2 hoppbakker og 800 trappetrinn!

Kontakter

Bilder

Markedssjef i NSF hopp, Bjørn Einar Romøren, skal delta i KollenOpp.
Markedssjef i NSF hopp, Bjørn Einar Romøren, skal delta i KollenOpp.
Last ned bilde
Last ned bilde
KollenOpp 2016 (foto: kollenOpp)
KollenOpp 2016 (foto: kollenOpp)
Last ned bilde

Om Konica Minolta

Konica Minolta
Konica Minolta
Maridalsveien 323
0872 Oslo

09400http://www.konicaminolta.no

Konica Minolta Business Solutions as er et globalt selskap som tilbyr bedrifter strukturerte arkiv- og dokumentsystemer, som forenkler, effektiviserer og gir bedrifter full oversikt i hverdagen. Vi er også en ledende leverandør av printere til bedrifter som tilbyr kopi, utskrift, skann og faks. Samt  digitalttrykk maskiner til grafisk bransje.

Følg saker fra Konica Minolta

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Konica Minolta på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Konica Minolta

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom