RiksTV

RiksTVs nye ledergruppe er klar: Falkberger inn i ledergruppen

Del

Tobias Falkberger (32) går inn i RiksTVs ferske ledergruppe. Den tidligere Capra Consulting-konsulenten har fått tittelen smidig organisasjons-coach – og skal ha fokus på smidig styring, ledelse og kultur.

Tobias Falkberger går inn i RiksTVs ledergruppe
Tobias Falkberger går inn i RiksTVs ledergruppe

I løpet av sommeren har administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll jobbet med å sette sammen RiksTVs nye ledergruppe, med blant annet Rune Åsprang og Ole André Skarbøvik som henholdsvis direktør for produkt- og tjenesteutvikling og kommersiell direktør.

Det ferskeste – og siste – tilskuddet i ledergruppa er Tobias Falkberger, som har rykket opp i RiksTV som smidig organisasjons-coach. Med det er administrerende direktør i RiksTV Jérôme Franck-Sætervolls lederkabal klappet og klar.

Tobias Falkberger er utdannet ingeniør i datateknikk ved Umeå universitet i Sverige, og har også en Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI. Han har tidligere jobbet som konsulent i Capra Consulting, og kom til RiksTV i 2014.

Han går dermed inn som siste medlem i en ledergruppe på sju. Fra før sitter også økonomidirektør Helena Müller, direktør for teknologi og forretningsutvikling Christopher Knudsen og direktør for kundeleveranse Fredrik Gotschalksen i ledergruppa, i tillegg til administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll samt nyansatte Rune Åsprang og Ole André Skarbøvik.

– Jeg er veldig glad for at ledergruppa nå er spikret, og at vi går inn i en spennende høst – med blant annet lanseringen av Viasport-kanalene og HBO Nordic – med en fulltallig ledergruppe, sier administrerende direktør i RiksTV, Jérôme Franck-Sætervoll.

RiksTV har jobbet med smidig arbeidsmetodikk siden 2012, og i starten av 2016 ble hele organisasjonen implementert i denne måten å jobbe på. Tobias Falkberger har vært en av lederne i denne prosessen.

– Jeg har jobbet med smidig metodikk og ledelse hele tiden mens jeg har vært hos RiksTV. Først i forbindelse med produkt- og systemutvikling, og senere har jeg også vært drivende i endringen av måten hele RiksTV jobber og er organisert på. RiksTV har beveget seg bort fra fossefallsprosjekter, mange overleveringer og avdelinger til autonome tverrfaglige team og hyppige leveranser. Dette skal jeg nå altså jobbe videre med, slik at vi kan nå våre ambisiøse mål om å være en av Norges ledende og mest moderne TV-leverandører sier Tobias Falkberger i RiksTV. 

– For at RiksTV skal fungere som en smidig organisasjon, trengs det ikke bare støtte fra de høyeste nivåene, men en dyp forståelse av hva det betyr å være smidig. Dette betyr at noen må være i ledergruppen for å sikre at dette prioriteres og at konflikter kan løses, og med Tobias’ erfaring innen både teknologi og smidig arbeidsmetodikk, ble det helt naturlig at han fikk den rollen, sier Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Tobias Falkberger går inn i RiksTVs ledergruppe
Tobias Falkberger går inn i RiksTVs ledergruppe
Last ned bilde
RiksTVs nye ledergruppe: Fra venstre Christopher Knudsen, Tobias Falkberger, Helena Müller, Jérôme Franck-Sætervoll, Ole André Skarbøvik, Rune Åsprang og Fredrik Gotschalksen
RiksTVs nye ledergruppe: Fra venstre Christopher Knudsen, Tobias Falkberger, Helena Müller, Jérôme Franck-Sætervoll, Ole André Skarbøvik, Rune Åsprang og Fredrik Gotschalksen
Last ned bilde

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

RiksTV har 260 000 kunder, og er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. I tillegg til tilgang via SMART-boks er RiksTV tilgjengelig via apper til Apple TV, mobil, nettbrett og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon. 

RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land kan få inn med vanlig TV-antenne.

Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er RiksTVs største og mest populære kanalpakke.

Følg saker fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom