TV 2

RiksTV og TV 2 med eksklusiv fotballavtale og historisk, strategisk samarbeid

Del

TV 2 Sumo skal integreres i RiksTVs tilbud på alle plattformer, som den første avtalen av sitt slag i Norge. TV 2 og RiksTV har også blitt enige om en ny distribusjonsavtale som gir RiksTV-kundene tilgang til alt innholdet fra TV 2, inkludert toppkamper fra Champions League, Europa League og landskamper.

De nye sportskanalene TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 blir nå tilgjengelige hos RiksTV.

- Vi er selvsagt svært fornøyde med dette resultatet. Ikke bare sørger avtalen for at RiksTVs kunder får tilgang til selve indrefileten i europeisk fotball, dette er også en viktig langsiktig avtale som utvider det strategiske samarbeidet mellom oss, sier Olav T. Sandnes.

Avtalen kommer akkurat tidsnok til at RiksTV-kundene får med seg toppkamper i kø: Først Champions League-premieren Liverpool - Paris St. Germain på tirsdag, tittelforsvarer Real Madrid mot Roma onsdag, og på torsdag viser TV 2 både Rosenborg og Sarpsborg 08s åpningskamper i Europa League. Og påfølgende lørdag møtes Liverpool og Southampton til den klassiske Tippekampen fra Premier League.

For å sikre bredest mulig dekning for kanalene har TV 2 tilbudt kanalene TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 til alle distributørene. I tillegg til RiksTV har TV 2 inngått avtaler med Get og Viasat om de nye sportskanalene. Det nye sportstilbudet vil også være tilgjengelig på TV 2 Sumo gjennom en helt ny sportspakke, sammen med TV 2 Sport Premium, som gir full tilgang til Premier League.

RiksTV og TV 2 utvider også sitt strategiske samarbeid slik at kundene kan kjøpe alt innhold fra TV 2 Sumo gjennom RiksTV. Dette vil gi en enklere og bedre kundeopplevelse.

- I dagens konkurranse med globale giganter er vi overbevist om at samarbeid med andre norske aktører er nøkkelen til å lykkes, sier Sandnes og fortsetter:

- Vi vet at etterspørselen etter godt norsk innhold kommer til å holde seg, selv om nordmenn ser TV på nye måter. Gjennom avtaler som denne, sikrer vi at norsk kvalitetsinnhold, nyheter og aktualitet er synlig og lett tilgjengelig på de nye plattformene, også hos TV-distributørene.

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom