Lederne

Ressurskunnskap om nordområdene

Del

En av årets toppdebatter under Arendalsuka blir «Ressurskunnskap om nordområdene» som fag- og interesseorganisasjonen Lederne i samarbeid med SAFE avholder under Arendalsuka tirsdag 15. august kl 18.00-20.30. Hit kommer bl.a. olje- og energiministeren (om han får lov av legene), Frederic Hauge, ordføreren i Vestvågøy og lederen for Greenpeace.

Tid: Tirsdag 15. august kl 18:00 – 20:30.

Sted: Café Viktor, Arendal.

Tittel: Konsekvensutredning LoVeSe; organisasjonene SAFE og Lederne v/ Oddvar Stenstrøm tar debatten

Gjester: Terje Søviknes (olje- og energiminister),Truls Gullowsen (leder av Greenpeace Norge), Hilde-Marit Rysst (forbundsleder i SAFE), Audun Ingvartsen (forbundsleder i Lederne), Remi Solberg (ordfører i Vestvågøy), Bjørn Otto Sverdrup (bærekraftdirektør i Statoil), Frederic Hauge (leder for Bellona) og Terje Lien Aasland (AP – nestleder i energi- og miljøkomiteen på Stortinget). Debattleder: Oddvar Steenstrøm (tidl. NRK og TV2).

Se gjerne www.lederne.no/arendalsuka.

Lederne har vært svært tydelig på at vi ønsker en konsekvensutredning rundt Lofoten og Vesterålen, og mener Norge ikke kan tillate seg å si nei til kunnskap. Les mer i vår brosjyre som går gjennom hvorfor konsekvensutredninger er nødvendige for en nasjon som baserer sine beslutninger på fakta. Den kan lastes ned herfra: www.lederne.no/energi.

Debatten overføres på TV2 Nyhetskanalen. Konsekvensutredning av Lofoten, Senja og Vesterålen er et tema med betydning for mange. SAFE og Lederne organiserer på sokkelen i Statoil og har invitert JA-folket og NEI-folket til en spennende debatt med høy temperatur på Café Viktor i Pollen. Oddvar Stenstrøm vil i kjent stil lede debatten som blir en av årets toppdebatter i Arendal med høyt trykk og temperatur!

Nøkkelord

Kontakter

Om Lederne

Lederne
Lederne
Storgata 25
0184 Oslo

22 54 51 50http://www.lederne.no

Organisasjonen for Norges ledere og betrodde ansatte

Lederne er fag- og interesseorganisasjonen for deg som har en ledende eller betrodd stilling i privat eller offentlig sektor. Vi er her for å inspirere deg, hjelpe deg med dine rettigheter og støtte deg i lederrollen din. Over 17.000 ansatte i vel 1.200 bedrifter har valgt Lederne som sin partner for individuell service, rådgivning, utvikling, forhandlingsservice og juridisk støtte.

Lederne ble stiftet i 1910 og er partipolitisk uavhengig. Organisasjonen har avtaler med de fleste arbeidsgiverorganisasjoner, og tilbyr blant annet omfattende støtte til kurs og etterutdanning, attraktive forsikringer for medlemmet og familien samt økonomisk støtte ved arbeidsledighet.

Følg saker fra Lederne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Lederne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Lederne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom