Lederne

Ressurskunnskap om nordområdene

Del

En av årets toppdebatter under Arendalsuka blir «Ressurskunnskap om nordområdene» som fag- og interesseorganisasjonen Lederne i samarbeid med SAFE avholder under Arendalsuka tirsdag 15. august kl 18.00-20.30. Hit kommer bl.a. olje- og energiministeren (om han får lov av legene), Frederic Hauge, ordføreren i Vestvågøy og lederen for Greenpeace.

Tid: Tirsdag 15. august kl 18:00 – 20:30.

Sted: Café Viktor, Arendal.

Tittel: Konsekvensutredning LoVeSe; organisasjonene SAFE og Lederne v/ Oddvar Stenstrøm tar debatten

Gjester: Terje Søviknes (olje- og energiminister),Truls Gullowsen (leder av Greenpeace Norge), Hilde-Marit Rysst (forbundsleder i SAFE), Audun Ingvartsen (forbundsleder i Lederne), Remi Solberg (ordfører i Vestvågøy), Bjørn Otto Sverdrup (bærekraftdirektør i Statoil), Frederic Hauge (leder for Bellona) og Terje Lien Aasland (AP – nestleder i energi- og miljøkomiteen på Stortinget). Debattleder: Oddvar Steenstrøm (tidl. NRK og TV2).

Se gjerne www.lederne.no/arendalsuka.

Lederne har vært svært tydelig på at vi ønsker en konsekvensutredning rundt Lofoten og Vesterålen, og mener Norge ikke kan tillate seg å si nei til kunnskap. Les mer i vår brosjyre som går gjennom hvorfor konsekvensutredninger er nødvendige for en nasjon som baserer sine beslutninger på fakta. Den kan lastes ned herfra: www.lederne.no/energi.

Debatten overføres på TV2 Nyhetskanalen. Konsekvensutredning av Lofoten, Senja og Vesterålen er et tema med betydning for mange. SAFE og Lederne organiserer på sokkelen i Statoil og har invitert JA-folket og NEI-folket til en spennende debatt med høy temperatur på Café Viktor i Pollen. Oddvar Stenstrøm vil i kjent stil lede debatten som blir en av årets toppdebatter i Arendal med høyt trykk og temperatur!

Nøkkelord

Kontakter

Om Lederne

Lederne
Lederne
Storgata 25
0184 Oslo

22 54 51 50https://lederne.no/

Vi bygger gode ledere

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå.

God ledelse skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter. Gode ledere bygger et bedre samfunn.

Lederne tilbyr lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Lederne skal bygge bro og fremme lederes interesser i arbeidslivet. Sammen skal vi bidra til mangfold og skape rammer for god ledelse.

Følg saker fra Lederne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Lederne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Lederne

Når spurte lederen din sist hva du trenger?11.9.2018 15:06Aktuelt

Unge medarbeidere vil jobbe i bedrifter med gode verdier, og ha en leder som evner å se dem. Det betyr noe hva du som leder står for, ikke at du er best på ditt fagområde. Men du må forstå hva bedriften trenger av kompetanse. For å oppfylle den delen av jobben må du vite hva som rører seg og ha tett og nær kontakt med medarbeiderne. -Hvem vil jobbe for meg? Hva kan jeg som leder by på? Det er spørsmål man må stille seg i dag, slår Trine Larsen i Hammer & Hanborg fast.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom