KappAhl

Resirkulerte klær får nytt liv under Fashion Week

Del

Rydd i garderoben og lever inn det som har hatt sin levetid under Fashion Week i Stockholm. Se dine gamle plagg bli forvandlet til en ny og spennende kolleksjon. Da har du dessuten muligheten til å vinne billetter til moteukens avsluttende visninger.

Hvert år kjøper vi 12 kilo klær og tekstiler - og vi kaster 8 av dem. Til tross for at 95% av det som kastes fint kan få et nytt liv i kretsløpet. Det vil KappAhl informere om - og endre på.

Under årets Fashion Week i Stockholm, som pågår fra 30.august til 1.september, kommer KappAhl til å plassere to tekstilinnsamlingsstasjoner i sentrale Stockholm, en på Norrmalstorg og på Biblioteksgatan. Der oppfordrer KappAhl alle til å levere inn gamle klær og tekstiler, som kommer til å upcycles og få nytt liv i form av en Limited-kolleksjon laget av KappAhls designere. Kolleksjonen kommer til å presenteres i november. Alle som gjenvinner har også mulighet til å vinne en billett til seg selv og en venn til Fashion Weeks visninger på fredagen i Stockholm samt et gavekort hos KappAhl til en verdi av 1000kr.

Konkurransevilkår

For å delta i konkurransen må man gjenvinne klær eller tekstiler i KappAhls tekstilinnsamlingsstasjoner på Norrmalmstorg eller Biblioteksgatan, Stockholm. Stasjonene er tilgjengelige onsdag 30.august kl.11-19 og torsdag 31.august kl.11-22. Deltagerne må ta et på bilde på innsamlingsstasjonen, publisere det på Instagram, tagge med #kappahltakemetofw og i bildeteksten motivere hvorfor hen burde vinne. Vinneren vil bli personlig kontaktet. Konkurransen avsluttes 1.september kl.10.00.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om KappAhl

KappAhl
KappAhl
Storgata 37
1607 Fredrikstad

+47 69 36 87 00http://www.kappahl.no/

KappAhl ble grunnlagt i 1953 og er av Nordens ledende motekjeder med nærmere 370 butikker i Sverige, Norge, Finland og Polen. Vår forretningsidé er å tilby prisvennlig mote i eget design til mennesker midt i livet. Drøyt halvparten av sortimentet er bærekraftsmerket. KappAhl har tekstilinnsamlingsstasjoner i samtlige butikker. 2015/2016 var omsetninger på 4,7 milliarder SEK og antallet ansatte cirka 4000 i ni land. KappAhl har vært børsnotert på Nasdaq Stockholm siden 2006. Mer informasjon på www.kappahl.no

 

Følg saker fra KappAhl

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KappAhl på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KappAhl

KappAhl lar kjente profiler tolke kommende høstkolleksjon18.5.2017 15:00Pressemelding

Fra august, og fremover, slipper KappAhl sine høstkolleksjoner. For å presentere kolleksjonene på en ny måte, har KappAhl bedt kjente profiler om deres personlige tolkning av kolleksjonene. Resultatet ble en spennende og nyskapende blanding-fra papir til ballerinaer. Den 18 mai inviterte KappAhl til utstilling på Bumblebee Studio, Stockholm. Utstillerne var motedesigner Bea Szenfeld, Penny og Anitha Schulman, den norske moteprofilen Janka Polliani, og stylisten Sara Biderman. Profilene fikk frie tøyler til å tolke KappAhl sin høstkolleksjon. Resultatet er alt ifra tolkninger med inspirasjon fra Gatsby til kreasjoner i papir. Utstillingen finnes også tilgjengelig på KappAhl.com.

Lovende designer vinner KappAhl Sustainable Design Contest27.4.2017 09:00Pressemelding

En samlet jury har kåret motestudenten Kim Linghoff til vinner av årets KappAhl Sustainable Design Contest. Vinnerbidraget fokuserer på upcycling eller oppvinning ved å ta vare på garnrester som blir til overs fra klesproduksjon. – Vinnerbidraget viser smart design og fokus på en bærekraftig motefremtid. Kims upcycling-idé er både leken, praktisk og nyskapende. Vi ser mange muligheter til å skape noe virkelig interessant sammen med Kim, sier KappAhls design- og sortimentdirektør Maria Segergren.