Innovasjon Norge

Rekordmange vil selge Norge til verden

Del

Neste uke går startskuddet for Norwegian Travel Workshop (NTW) i Stavanger, hvor rekordmange norske reiselivsaktører møter turoperatører fra hele verden. -Norge er i vinden, og deltagelsen viser at stadig flere vil være med på den gode utviklingen, sier Bente Bratland Holm, reiselivsdirektør Innovasjon Norge.

Sabi Omakase.
Sabi Omakase.

Årets rekorddeltagelse på NTW vitner om stor interesse for å selge Norge som turistdestinasjon. 350 norske representanter skal møte turoperatører fra 30 ulike land gjennom over 8000 forhåndsbookede avtaler iløpet av arrangementet.

Reiselivet stadig viktigere i Stavanger-regionen 
NTW tildeles en ny destinasjon hvert år, og Stavanger-regionen er arrangør for det 46. arrangementet. Årets tildeling anerkjenner blant annet regionens store vilje til omstilling og satsing på et helårlig reiseliv.  

-Reiselivet blir stadig viktigere for hele Stavanger-regionen, og NTW er en gigantisk visningstur hvor vi får vist variasjonen av attraksjoner og aktiviteter, sier Elisabeth Saupstad, reiselivsdirektør i Region Stavanger og fortsetter, -Regionen er som skapt for 'adventure by day, luxury by night', og det opplever vi at besøkende i stadig større grad benytter seg av.  

Innovasjon Norge trekker frem at regionen viser bredden av norsk reiseliv på en imponerende måte. – Stavanger-regionen byr på stor variasjon, fra naturikoner som Preikestolen og Trollpikken til Michelin-restauranter og nyskapende street art. Regionen representerer Norge på en utmerket måte, sier Holm. 

En effektiv møteplass 
NTW fortsetter å være en av de viktigste møteplassene hvor norsk reiseliv møter turoperatører fra hele verden.
-NTWs økende popularitet viser at det fremdeles er slik at vi ønsker å treffe de vi skal samarbeide med, og oppleve produktene som skal selges. NTW er en effektiv møteplass, og ikke minst en god arena for salg,  sier Holm. 

I løpet av dagene får deltagerne muligheten til å oppleve hele Stavangerregionen gjennom ulike aktiviteter som  Nuart street art tour, matsafari i Ryfylke, fjord cruise, samt vandreturer til både Trollpikken og Preikestolen. I tillegg arrangeres visningsturer i hele Norge før og etter NTW.  

Fakta om NTW: 

  • Norwegian Travel Workshop (NTW) er reiselivets viktigste møteplass, og arrangeres årlig av Innovasjon Norge i samarbeid med det lokale destinasjonsselskapet. 
  • Årets NTW foregår 16. - 19. april 
  • NTW er en lukket workshop basert på over 8000 forhåndsbookede avtaler mellom 355 utenlandske turoperatører fra 30 nasjoner og 350 norske selgere (2018). 
  • Arrangement i 2018 er nummer 46 i rekken.
  • Stavanger har arrangert NTW tre ganger tidligere: 2006, 1997, og 1983. 

Kontakt: 

  • Reiselivsdirektør Elisabeth Saupstad, Region Stavanger, tlf. 948 78 750 
  • Reiselivsdirektør Bente Bratland Holm, Innovasjon Norge, tlf. 952 73 280 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Sabi Omakase.
Sabi Omakase.
Last ned bilde

Om Innovasjon Norge

Innovasjon Norge
Innovasjon Norge
Akersgata 13
0158 Oslo

22 00 25 00http://www.innovasjonnorge.no

Vi bidrar til nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter. Innovasjon Norge profilerer norsk næringsliv og Norge som reisemål.

Følg saker fra Innovasjon Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Innovasjon Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Innovasjon Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom