Reitangruppen

Reitan Convenience kjøper kaffekjede i Baltikum

Del

Reitan Convenience har inngått avtale om å overta kaffekjeden Caffeine Roasters. Kjeden har til sammen 60 kaffebarer i Estland, Latvia og Litauen. Oppkjøpet er en del av Reitan Convenience sin visjon om å bli størst på convenience i Europa.

- Reitan Convenience kjøper 60 kaffebarer i Baltikum
- Reitan Convenience kjøper 60 kaffebarer i Baltikum

-Caffeine Roasters er en av de sterkeste merkevarene for kaffebarer i Baltikum, og de er kjent for sin kvalitetskaffe og gode service. Kafeene er plassert på de beste beliggenhetene i de største byene. Vi skal vokse videre i våre tre baltiske land, og vi ser i tillegg muligheter for ekspansjon i andre land med Caffeine Roaster, sier administrerende direktør i Reitan Convenience Johannes Sangnes.

Caffeine Roasters ble etablert i 2007 i Vilnius hvor også selskapets hovedkontor ligger. Kjeden har til sammen 60 kaffebarer i Estland, Latvia og Litauen. Dette gjør Caffeine Roasters til den største kaffekjeden med et av de sterkeste merkenavnene i Baltikum.

-Vi er svært fornøyd med å få Reitan Convenience på laget og sammen skal vi kunne ta konseptet ut i nye markeder. De er profesjonelle og langsiktige eiere, som allerede har suksess i våre markeder, sier Nidas Kiuberis, Head of Coffee and Communications at Caffeine.

Reitan Convenience har med sine 531 butikker allerede en betydelig tilstedeværelse i Baltikum gjennom kjedene Narvesen, R-kiosk og Lietuvos Spauda.

-Oppkjøpet er et naturlig skritt videre for oss med vår sterke tilstedeværelse i Baltikum, og en bekreftelse på vår visjon om å bli størst på convenience i Europa, sier Sangnes.

Oppkjøpet forutsetter godkjennelse fra de lokale konkurransemyndighetene.

Om Caffeine Roasters

Caffeine Roasters ble etablert 2007 i Vilnius hvor også selskapets hovedkontor ligger. Kjeden har til sammen 60 kaffebarer i Estland, Latvia og Litauen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

- Reitan Convenience kjøper 60 kaffebarer i Baltikum
- Reitan Convenience kjøper 60 kaffebarer i Baltikum
Last ned bilde
Johannes Sangnes, Administrerende direktør Reitan Convenience
Johannes Sangnes, Administrerende direktør Reitan Convenience
Last ned bilde

Om Reitangruppen

Reitangruppen
Reitangruppen
Lade Gaard, Lade Alle 40
7041 Trondheim

73 89 10 00http://www.reitangruppen.no

Om Reitangruppen

Reitangruppen består av fem selvstendige forretningsområder; REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. I 2017 hadde Reitangruppen en omsetning på 89 milliarder NOK og sysselsatte 37,000 medarbeidere i Skandinavia og Norden. Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet.

Reitan Convenience har 2.250 butikker i syv land, og dette inkluderer Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, Northland i Norge, Pressbyrån i Sverige, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, og Lietuvos Spauda i Litauen

Følg saker fra Reitangruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Reitangruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Reitangruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom