ULOBA

Rapporten <Mitt liv - mitt ansvar>

Del

Uloba- Independent Living Norge inviterer til pressetreff på Oslo Konserthus tirsdag 30. januar klokken 10:30.

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) ble Rettighetsfestet av Stortinget - med virkning fra 1. januar 2015. Nå viser erfaringen at BPA, som er et livsviktig verktøy for funksjonshemmede, er under så stort press at hele ordningen er i fare.

Uloba har intervjuet 700 funksjonshemmede og har samlet alle tilbakemeldingene i rapporten <Mitt liv - mitt ansvar>. Rapporten blir presentert og gjort offentlig på pressetreffet på Oslo Konserthus. Uloba ønsker velkommen til pressetreffet hvor funnene i rapporten blir presentert. Påfølgende paneldebatt.

Nøkkelord

Kontakter

Senior kommunikasjonsrådgiver i Uloba- Independent Living Norge - Kåre Hunstad.
kaare.hunstad@uloba.no - Mobil 913 13400.

Om ULOBA

ULOBA
ULOBA
Tollbugata 114
3041 Drammen

32 20 59 10http://www.uloba.no

Uloba handler om å skape en verden der funksjonshemmede har frihet til livsutfoldelse og deltar på alle samfunnets arenaer. Våre tjenester og unike kompetanse gir funksjonshemmede mulighet til å ta ansvar for eget liv. Vårt politiske arbeid skal endre samfunnets oppfatning av funksjonshemmede, og samtidig ende funksjonshemmedes oppfatning av seg selv.

Følg saker fra ULOBA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ULOBA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ULOBA