Sony Music Norway

Rap-stjernen Fetty Wap slipper singel med norsk-amerikansk duo!

Del

New Jersey-rapperen Fetty Wap, artisten bak hitsinglene "Trap Queen" og "679" og med over en milliard streams under beltet, samarbeider med den norsk-amerikanske produsentduoen KDL og slipper den etterlengtede singelen "With You" fredag 5. januar! I skrivende stund er låten inne på Spotifys New Music Friday i 16 territorier.

Hør Fetty Wap x KDL - "With You" her!

Fetty  Wap slo gjennom i 2015 med singlene "Trap Queen", "My Way" og "679", og debutalbumet "Fetty Wap" gikk rett til #1 på Billboard Top 200. Fetty Wap er signert til 300 Entertainment (med blant annet Young Thug, Migos og norske Anna of the North).

KDL er en produsentduo bestående av norske BPM (Lene Marlin, Lisa Miskovsky, Idol, X-Factor) og amerikanske Eddie Timmons (Fetty Wap, Chris Brown, DMX, Swiss Beats). De møttes i New York i 2011 under en session arrangert i studioet til John Legend, og fant tonen umiddelbart. "With You" er KDLs første samarbeid med Fetty  Wap.

"With You" er ute på alle plattformer fredag 5. januar.

PS: "With You" var tilgjengelig i 24 timer i oktober 2016 og var allerede innom Billboard Top 200.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom