Rambøll

Rambøll skal utrede Folkebadet Stavanger

Del

-Svømmeanlegg er faglig spennende. I tillegg gir det en ekstra dimensjon at arbeidet vårt potensielt vil tilføre økt folkehelse og mye glede for brukerne, sier Heather Bergsland, prosjektleder i Rambøll.

Prosjektutvikler Carl Inge Wathne og prosjektleder Heather Bergsland.
Prosjektutvikler Carl Inge Wathne og prosjektleder Heather Bergsland.

Oppdaget, for Stavanger kommune, består av å utvikle kalkyler for drifts- og byggekostnader inkludert usikkerhetsanalyser for flere alternative løsninger, samt en vurdering av folkehelsegevinst. I samarbeid med Deloitte skal også inntekter beregnes.

Lokal kunnskap med erfaringer fra Folkebadets tidligere faser, i tillegg til spesialkompetanse fra Rambøll Danmark og Rambøll Management Consulting, bidro til å vinne oppdraget.

Rambølls Stavangerkontor har god erfaring fra svømmeanlegg. I fjor gjenåpnet Gamlingen, et helårs utendørsbadeanlegg, der Rambøll bidro med prosjekteringsledelse, alle tekniske fag og landskapsarkitektur. Her var også spesialister på svømmeanlegg fra Rambøll i Danmark involvert.

-Etablering av Folkebadet og 50-meters basseng i Stavanger har vært diskutert i lang tid. Rambøll har vært en part i dette prosjektet de fem siste årene og vi er glad for at Deloitte velger Rambøll som samarbeidspartner igjen, sier Heather Bergsland.

Oppdraget er for Deloitte og frist for ferdigstillelse er 15. mars.

Kontakter

Bilder

Prosjektutvikler Carl Inge Wathne og prosjektleder Heather Bergsland.
Prosjektutvikler Carl Inge Wathne og prosjektleder Heather Bergsland.
Last ned bilde

Om Rambøll

Rambøll
Rambøll
Hoffsveien 4
0275 OSLO

22 51 80 00http://www.ramboll.no

Rambøll en global samfunnsrådgiver innen bygg & arkitektur, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1400 medarbeidere fordelt på 20 kontorer. Virksomheten har totalt 12 800 medarbeidere lokalisert i 35 land.

I Rambøll er vi opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Følg saker fra Rambøll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Rambøll

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom