Rambøll

Rambøll med i første prosjekt Nye Veier har i markedet

Del

Rambøll arbeider med innovasjon og interessehåndteringen for Nye Veier i reguleringsplanarbeidet med E39 Kristiansand Vest – Søgne øst.

Rundt 60 stykker møtte opp på informasjonsmøte i Songdalen.
Rundt 60 stykker møtte opp på informasjonsmøte i Songdalen.

Rambøll trekker på kompetanse fra sin globale virksomhet og har hentet inn svensk ekspertise til dette viktige prosjektet. Cecilia Orosz har lang erfaring fra store samferdselsprosjekter. Kunden har vært svært positive til dette, da de bruker Sverige som ett foregangsland fordi de bygger veier langt billigere enn her i Norge.

- Både for Nye Veier og for Rambøll er dette et viktig prosjekt, som kan fungere som et springbrett for kommende prosjekter Nye Veiere kommer ut med, forteller Cecilia.

Gir innsikt i prosessen
Det er strekningen fra Breimyr til Monan gjennom Kristiansand og Songdalen som nå skal få sin endelige reguleringsplan før byggearbeidene kan starte, trolig i løpet av 2018.

-Vi utfører en reguleringsplan og tilpasser den slik at den kan gå inni totalentreprise, leveranse i slutten av desember i år. Vi jobber med tekniske innovasjonsgrupper og ser på besparinger i prosjektet, forteller Cecilia.

Åpent møte med lokalbefolkningen
Det jobbes også med å få bedre informasjonsflyt rundt prosjektet da det oppleves at interessen fra allmenheten er stor.

Et resultat av denne åpenheten var at det nylig ble avholdt åpen kontordag og informasjonsmøte på rådhuset i Songdalen. Representanter fra Nye Veier og Rambøll var til stede og informerte om prosjektet og den videre planprosessen. Totalt møtte rundt 60 personer, herunder representanter fra politikere og administrasjonen i Kristiansand og Songdalen kommuner. Det var et veldig bra møte, forhåpentligvis det første i en lang rekke.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Rundt 60 stykker møtte opp på informasjonsmøte i Songdalen.
Rundt 60 stykker møtte opp på informasjonsmøte i Songdalen.
Last ned bilde
Tekniske innovasjonsgruppe. Cecilia Orosz ligger i front.
Tekniske innovasjonsgruppe. Cecilia Orosz ligger i front.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Rambøll

Rambøll
Rambøll
Hoffsveien 4
0275 OSLO

22 51 80 00http://www.ramboll.no

Rambøll en global samfunnsrådgiver innen bygg & arkitektur, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1400 medarbeidere fordelt på 20 kontorer. Virksomheten har totalt 12 800 medarbeidere lokalisert i 35 land.

I Rambøll er vi opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Følg saker fra Rambøll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Rambøll

Rambøll med ny VVA-avtale for Færder kommune7.3.2018 08:41Pressemelding

-Vi ser frem til et givende samarbeid om spennende prosjekter i årene fremover. Denne rammeavtalen er viktig for oss og bekrefter vår posisjon som rådgiver i Vestfold, sier Atle Gulbrandsen fra Rambøll. Tjøme og Nøtterøy ble slått sammen til Færder fra første januar i år. Til sammen har kommunen rundt 27.000 innbyggere, men i sommermånedene mer enn dobles antallet på grunn av stor tilstrømming til sommerparadiset. Dette gir særegne utfordringer for infrastruktur både over og under bakken og Rambøll er stolt over å kunne hjelpe kommunen med å løse sine oppgaver. Avtalen løper i 2+1+1 år.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom