Sony Music Norway

Rag 'n' Bone Man til Bergenfest

27.1.2017 10:00 | Sony Music Norway

Del

Rag'n'Bone Man er bekreftet til vestlandsfestivalen, med splitter ny singel i bagasjen.

Hans forrige singel "Human" har toppet iTunes-listene i 25 land og har over 80 millioner streams på Spotify. Nå er endelig oppfølgeren "Skin" ute, og kan høres der du hører på musikk.

Etter å ha solgt ut Blå i desember i fjor, opptrådte på TV2's artistgalla noen uker senere og skal sjarmere Oslo-publikummet på Parkteateret den 10. april i vår skal altså også vestlandet få oppleve Rorys sjelfulle stemme på Bergenfest.

Rory Graham, eller Rag'n'Bone Man som har er bedre kjent som, vant nylig BRITs Critics Choice Awards, en prestisjetung kåring av 2017 mest lovende artister. Tidligere har prisen kickstartet karrieren til store navn som Adele, Ellie Goulding og Sam Smith, og ventes nå også å gjøre det samme for Rory.

Se Rory gjøre "Skin" live på BBC Music Sound of 2017 her:

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.