Posten Norge

Pulveret på postterminalen i Stokke var ufarlig

Del

Alt står bra til med de ansatte på Stokketerminalen som måtte på sykehus etter funn av pulver i en pakke.

Postterminalen i Stokke i Vestfold ble torsdag kveld stengt etter at et pulver lakk ut av en postsending. Over 40 medarbeidere som var til stede under hendelsen ble sendt til sykehuset. Ingen hadde alvorlige symptomer og alle er nå skrevet ut. Politiets siste testresultater viser pulveret i pakken var et melprodukt.

– Posten er svært lettet over at det var ufarlig innhold i pakken. Det er mange som har vært bekymret, og det er stor lettelse over at man nå har fått svar, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

Eckhoff forteller at alle prosedyrer ble fulgt etter hendelsen. Det var ledere til stede både på terminalen og på sykehuset, og bedriftshelsetjenesten (BHT) ble koblet inn. Alle de berørte ansatte får tilbud om oppfølging fra BHT gjennom helgen.

– Politiet har nettopp frigjort postterminalen, og normal drift vil gjenopptas på søndag, sier Eckhoff.

En praktisk konsekvens av at postterminalen måtte stenge fredag, er at en del av postvolumene fra Vestfold, Telemark og deler av Agder-fylkene ble stående igjen. Denne posten blir nå omdirigert til Østlandsterminalen i Lørenskog for distribusjon, og det påregnes en dags forsinkelse for sendingene som er berørt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

23 14 90 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.

Følg saker fra Posten Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Posten Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Posten Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom