Profitabelt jordskjelv i Trondheim

Del

Mye tyder på at Arbeiderpartiets Rita Ottervik fortsetter som ordfører i Trondheim etter høstens kommunevalg. Bare et politisk jordskjelv kan endre det. Til gjengjeld vil et slikt jordskjelv bli svært inntektsbringende, skal man tro bookmakeren Nordicbet.

Arbeiderpartiet har styrt Trondheim i 12 år, og det ser ikke ut til å endre seg ved høstens valg. Tradisjonen tro har Ap høy oppslutning på meningsmålingene, og nå sliter høyresiden med å samle seg. Særlig er det en utfordring at KrF har valgt å samarbeide med Ap.

- Arbeiderpartiet seiler i medvind på meningsmålingene, så vi kan nesten regne valget som avgjort. Høyres ordførerkandidat blir sett på som sjanseløs mot Ottervik, sier Daniel Vassbund, markedssjef i NordicBet Norge.

På venstresiden har MDG vokst frem og de siste målingene har vist opp mot 9-tallet. I tillegg er AP nasjonalt sterkere nå enn for fire år siden, og Trondheim har for vane å aldri kaste populære ordførere.

Dersom Arbeiderpartiets Ottervik blir ordfører i Trondheim, får oddsspillerne 1.05 ganger innsatsen tilbake i odds. Det innebærer at man sitter igjen med bare 105 kroner i gevinst om man satser en hundrelapp. Oddsen for Høyres Yngve Brox og MDGs Hilde er derimot henholdsvis 8.00 og 100. Spillere som satser en hundrelapp vil vinne henholdsvis 800 kroner og 10 000 kroner.

Odds for flere kommuner finner du her: https://www.nordicbet.com/no/odds

Ordfører i Trondheim etter kommunevalget 2015

AP: Rita Ottervik 1.05

Høyre: Yngve Brox 8.00

MDG: Hilde Opoku 100

FrP: Elin Marie Andreassen 100

KrF: Geirmund Lykke 100

SV: Ottar Michelsen 100

Venstre: Jon Gunnes 100

Senterpartiet: Marte Løvik 100

Rødt: Roald Arentz 100

Pensjonistpartiet: Svein Otto Nilsen 1000

Piratpartiet: Øyvind Eikrem 1000

Partiet De Kristne: Trond Skogaker 1000

Demokratene i Norge: Aydin Yayan 1000

Det kommunistiske parti: Geir Skavern 1000

Kontakter

Daniel Vassbund
Markedssjef i NordicBet Norge
T: +47 913 29 733
@: daniel.vassbund@betssongroup.com

Mikael Mellqvist
PR-manager Betsson Group
T: +4799486821
@: mikael.mellqvist@betssongroup.com

Om NordicBet

NordicBetNordicBet er en ledende aktør innen spill og underholdning.

Følg saker fra NordicBet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NordicBet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NordicBet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom