Samferdselsdepartementet

Priv. til red.: Samferdselsministeren til Sandefjord, Larvik og Arendal tysdag 18. juni

Del

Samferdselsminister Jon Georg Dale er tysdag 18. juni i Sandefjord, Larvik og Arendal, og inviterer pressa til å vere med på deler av arrangementa.

Program
Kl. 10.15-11.45: Synfaring og møte på Torp Sandefjord lufthamn.

Presse som ønskjer å delta, må melde inn namn, fødselsdato og mobilnummer til pressekontakt Edvard Andersen: edvard.andersen@sd.dep.no, mobil: 90511667.

Kl. 12.15 – 13.00: Møte om ny jernbanetrasé gjennom Larvik by på Larvik stasjon. Møtet skjer i regi av FrP lokalt og er ope for pressa. Kontaktperson for pressa er statssekretær Allan Ellingsen (mobil: 957 84 675).

Kl. 15.00 til 18.00: Nasjonal transportplan 2022-2033 - Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder, på fylkeshuset i Arendal (Ragnvald Blakstadsvei 1)

Samferdselsminister Dale har møte med fylkeskommunane Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder. Tema er innspela deira om kva som er dei viktigaste transportutfordringane i arbeidet med komande NTP.

Merk: Møtet på fylkeshuset er ikkje ope for pressa.

Pressekontakt: Kommunikasjonsrådgjevar Edvard Andersen (mobil: 905 11 667)

Innspela til NTP-arbeidet finn du her

Meir om komande NTP 2022-2033

Nøkkelord

Kontakter

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Belønningsavtale: Tromsø får 65 millioner kroner til kollektivtransport, sykkel og gange11.7.2019 15:12:42 CESTPressemelding

- Vi bidrar nå med 65 millioner kroner for at Tromsø kan få bedre transportløsninger som forenkler reisehverdagen til innbyggerne. Skal vi bidra til at flere velger å velge å gå, ta buss eller sykle må vi legge til rette for at det blir enklere og et forbedret tilbud. Derfor bidrar regjeringen nå med et betydelig beløp for transportløsninger i Tromsø, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom