Samferdselsdepartementet

Priv. til red.: Samferdselsminister Solvik-Olsen på lufthavnturné til Tromsø 19. april

Del

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og statssekretær Tom Cato Karlsen tar 17. april fatt på en lufthavnturné på Vestlandet, i Trøndelag og i Nord-Norge. Solvik-Olsen og Karlsen skal besøke Tromsø lufthavn 19. april.

Under følger detaljer om turen for pressen.

Program på Tromsø lufthavn 19. april
Flyplassen i Tromsø er lufthavnen som samferdselsministeren kommer til å tilbringe mest tid på i løpet av lufthavnturneen. Statssekretær Karlsen skal også være med på deler av programmet.

Samferdselsministeren lander på Tromsø lufthavn kl. 16.40, og vil bli tatt imot av lufthavnsjef og ordfører. Under oppholdet blir det blant annet omvisning på lufthavnen og orientering om utviklingsplanene, i tillegg til et besøk i tårnet. Samferdselsministeren skal også på båttur med beredskapsbåt og få omvisning hos brann- og redningstjenesten.

Pressen er velkommen til å delta på deler av samferdselsminister Solvik-Olsens program. Ved spørsmål og interesse, ta kontakt med Solvik-Olsens pressekontakt på turen:

Henrik Jonassen, mobiltlf.: 976 28 091, e-post: henrik.jonassen@sd.dep.no


For flere opplysninger om lufthavnturneen – se:

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Legger til rette for framtidig kryssing mellom ny E6 og Dovrebanen i Ringsaker14.3.2018 15:19Pressemelding

- Nye Veier er i full gang med prosjektet E6 Kolomoen-Moelv. Et nytt, framtidig dobbeltspor på Dovrebanen kommer til å krysse den nye firefeltsveien ved Tjernli, sør for Brumunddal. Ved å legge til rette for jernbanekryssing allerede nå, reduseres ulempene for trafikantene når det nye dobbeltsporet skal bygges, samtidig som staten sparer penger. Dette viser også at regjeringen mener alvor med planene om å bygge ut jernbanen på InterCity-strekningen nord for Hamar, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Arktisk jernbaneforbindelse: Vil utrede Rovaniemi-Kirkenes-korridoren videre9.3.2018 13:31Pressemelding

- Vi ønsker å fortsette og videreutvikle finsk-norsk samarbeid. En jernbaneforbindelse mellom Finland og Nord-Norge kan gi store muligheter for vekst og utvikling i nordområdene. Finnene har foreslått å etablere en arbeidsgruppe som skal vurdere de neste stegene for utredning av en jernbaneforbindelse mellom Rovaniemi og Kirkenes, og vi ønsker å bidra i denne gruppen, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom