Samferdselsdepartementet

Priv. til red.: Samferdselsminister Solvik-Olsen på lufthavnturné til Tromsø 19. april

Del

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og statssekretær Tom Cato Karlsen tar 17. april fatt på en lufthavnturné på Vestlandet, i Trøndelag og i Nord-Norge. Solvik-Olsen og Karlsen skal besøke Tromsø lufthavn 19. april.

Under følger detaljer om turen for pressen.

Program på Tromsø lufthavn 19. april
Flyplassen i Tromsø er lufthavnen som samferdselsministeren kommer til å tilbringe mest tid på i løpet av lufthavnturneen. Statssekretær Karlsen skal også være med på deler av programmet.

Samferdselsministeren lander på Tromsø lufthavn kl. 16.40, og vil bli tatt imot av lufthavnsjef og ordfører. Under oppholdet blir det blant annet omvisning på lufthavnen og orientering om utviklingsplanene, i tillegg til et besøk i tårnet. Samferdselsministeren skal også på båttur med beredskapsbåt og få omvisning hos brann- og redningstjenesten.

Pressen er velkommen til å delta på deler av samferdselsminister Solvik-Olsens program. Ved spørsmål og interesse, ta kontakt med Solvik-Olsens pressekontakt på turen:

Henrik Jonassen, mobiltlf.: 976 28 091, e-post: henrik.jonassen@sd.dep.no


For flere opplysninger om lufthavnturneen – se:

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Jernbanereformen: Konkurransen om Trafikkpakke 1 Sør: Bedre togtilbud på Sørlands-, Jær- og Arendalsbanen12.10.2017 13:53Pressemelding

- Regjeringen har en offensiv satsing på jernbanen, med mål om et stadig bedre tilbud til de reisende. Konkurranse om driften av persontogtilbudene er en viktig del av regjeringens jernbanereform. Dette vil kunne bidra til et bedre togtilbud og sikrer at staten kjøper togtjenester til riktig pris. I dag har Jernbanedirektoratet sendt ut konkurransegrunnlaget for Trafikkpakke 1 Sør, som omfatter togtilbudene på Sørlandet. Vi er opptatt av å høste erfaringer og lære underveis, og derfor skal konkurransene om de øvrige persontogtilbudene lyses ut suksessivt de kommende årene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom