Samferdselsdepartementet

Priv. til red.: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen presenterer nyheiter om leidningsforskrifta onsdag 29. november kl. 10 hos NVE på Majorstua

Del

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen inviterer pressa til å vere til stades når han presenterer nyheiter om den såkalla leidningsforskrifta (forskrift om sakbehandling og ansvar ved legging og flytting av leidningar over, under og langs offentleg veg).

Det skjer på eit møte i Samarbeidsforum for ledninger i grunnen, som blir arrangert hos Norges vassdrags- og energidirektorat.

Samferdselsministeren svarer på spørsmål frå pressen etter si innleiing.

Stad: Norges vassdrags- og energidirektorat, Middelthuns gate 29, Oslo

Tid: kl. 10-10.30. Etter dette held møtet i Samarbeidsforum fram utan presse til stades.

Presse som er interessert kan ta kontakt med kommunikasjonssjef i Samferdselsdepartementet, Susanne Moen Stephansen, tlf. 48032792

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Legger til rette for framtidig kryssing mellom ny E6 og Dovrebanen i Ringsaker14.3.2018 15:19Pressemelding

- Nye Veier er i full gang med prosjektet E6 Kolomoen-Moelv. Et nytt, framtidig dobbeltspor på Dovrebanen kommer til å krysse den nye firefeltsveien ved Tjernli, sør for Brumunddal. Ved å legge til rette for jernbanekryssing allerede nå, reduseres ulempene for trafikantene når det nye dobbeltsporet skal bygges, samtidig som staten sparer penger. Dette viser også at regjeringen mener alvor med planene om å bygge ut jernbanen på InterCity-strekningen nord for Hamar, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Arktisk jernbaneforbindelse: Vil utrede Rovaniemi-Kirkenes-korridoren videre9.3.2018 13:31Pressemelding

- Vi ønsker å fortsette og videreutvikle finsk-norsk samarbeid. En jernbaneforbindelse mellom Finland og Nord-Norge kan gi store muligheter for vekst og utvikling i nordområdene. Finnene har foreslått å etablere en arbeidsgruppe som skal vurdere de neste stegene for utredning av en jernbaneforbindelse mellom Rovaniemi og Kirkenes, og vi ønsker å bidra i denne gruppen, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom