Samferdselsdepartementet

Priv. til red.: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen presenterer nyheiter om leidningsforskrifta onsdag 29. november kl. 10 hos NVE på Majorstua

Del

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen inviterer pressa til å vere til stades når han presenterer nyheiter om den såkalla leidningsforskrifta (forskrift om sakbehandling og ansvar ved legging og flytting av leidningar over, under og langs offentleg veg).

Det skjer på eit møte i Samarbeidsforum for ledninger i grunnen, som blir arrangert hos Norges vassdrags- og energidirektorat.

Samferdselsministeren svarer på spørsmål frå pressen etter si innleiing.

Stad: Norges vassdrags- og energidirektorat, Middelthuns gate 29, Oslo

Tid: kl. 10-10.30. Etter dette held møtet i Samarbeidsforum fram utan presse til stades.

Presse som er interessert kan ta kontakt med kommunikasjonssjef i Samferdselsdepartementet, Susanne Moen Stephansen, tlf. 48032792

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Statens vegvesen og Troms fylkeskommune skal samarbeide om betre vegar på Senja18.10.2018 11:00Pressemelding

- Vegnettet på Senja har store utfordringar og behov for utbetringar. Det er behov for skredsikring og fleire strekningar har svært tronge og uoversiktlige parti. Fokk og drivsnø fører ofte til at vegane må stengast om vinteren. Samstundes blir mykje av sjømaten frå Troms og Finnmark frakta på dei smale vegane på yttersida av Senja. Vi må derfor legge til rette for at vegane er i best mogleg stand for dei som brukar den, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom