Den norske kirke

Priv. til red.: Pressekonferanse i Tønsberg 13. mars - kandidater til ny biskop i Tunsberg

Del

Tunsberg bispedømmeråd inviterer til pressekonferanse i forbindelse med offentliggjøringen av kandidater til ny biskop etter Per Arne Dahl.

Tid: Tirsdag 13. mars kl. 10.00.

Sted: Tunsberg bispedømmeråds kontor i Rambergveien 9 på Kaldnes, Tønsberg.

Det er Tunsberg bispedømmeråd som nominerer kandidatene til ny biskop i Tunsberg bispedømme. På pressekonferansen vil det bli informert om den videre prosessen knyttet til tilsettingen av ny biskop i Tunsberg. I april/mai gjennomføres en bred avstemningsrunde blant menighetsråd og kirkelig ansatte i Tunsberg bispedømme og landets proster og teologiske professorer.

P.S.:
På grunn av samlokalisering med Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), må deltakere på pressekonferansen registrere seg i resepsjonen hos DSB kl 09:30. De blir her møtt av representant fra bispedømmet som er behjelpelig med registreringen.
Pressekonferansen starter kl 10.00

Disse deltar på pressekonferansen:
Lill Tone Grahl-Jacobsen, leder for Tunsberg bispedømmeråd
Gerd Karin Røsæg, assisterende direktør i Kirkerådet
Rolf Simeon Andersen, stiftsdirektør i Tunsberg bispedømme

Kontaktperson:
Lill Tone Grahl-Jacobsen, leder av Tunsberg bispedømmeråd
gjlilltone@gmail.com
Tlf.: 911 40 595

Kommunikasjonsrådgiver
Henrik Guii-Larsen
hg276@kirken.no
Tlf.: 971 05 803

Om Den norske kirke

Den norske kirke
Kirkens hus - Rådhusgata 1-3
0151 Oslo

23 08 12 00https://kirken.no

Følg saker fra Den norske kirke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Den norske kirke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Den norske kirke

Sámi girkoráđđi 25 jagi / Samisk kirkeråd 25 år31.8.2018 11:29Pressemelding

Sámi girkoráđđi vuođđuduvvui 1992:s ja ráđis lei vuosttáš čoahkkin 1993:s. Dán jagi lea ge 25 jagi áigi, ja mii doallat ávvudoaluid. Dán oktavuođas Sámi girkoráđđi bovde ávvodoaluide čakčamánu 6. b. dii. 17:00. Dalle lea ipmilbálvalus ja girkogáffe. Sihke ipmilbálvalus ja girkogáffe Grønnåsen girkus, Romssas, lea rabas buohkaide geat háliidit searvat ipmilbálvalussii ja ávvudit minguin. Samisk kirkeråd ble vedtatt opprettet i 1992, og hadde sitt første møte i 1993. I år feirer vi 25-årsjubileum. Samisk kirkeråd invigterer derfor til en festmarkering med gudstjeneste og kirkekaffe i Grønnåsen kirke i Tromsø torsdag 6. september kl. 17.00. Både gudstjenesten og kirkekaffen er åpen for alle. Rådet skal fremme, verne og samordne samisk kirkeliv i Den norske kirke og ivareta urfolksspørsmål på vegne av Den norske kirke. Rådets sekretariat er lokalisert i Tromsø. https://www.facebook.com/events/903415803178614/ Om arrangementet på Facebook Nettsiden om samisk kirkeliv i Den norske kirke Kont