Samferdselsdepartementet

Priv. til red.: Presseinvitasjon: Seminar om ny teknologi med samferdselsministeren, etater og selskaper - onsdag 15. august, Arendal

Del

Priv. til red.: Vi inviterer pressen til seminar med samferdselsminister Solvik-Olsen og våre etater/selskaper under Arendalsuka. Tema er digitalisering, innovasjon og ny teknologi i samferdselssektoren.

Tid og sted: Onsdag 15. august kl. 12 til 13 (med mulig forlenging til kl. 14 for intervjuer etc.) – Thon Hotell, Arendal.

Etater/selskaper som i tillegg til samferdselsministeren deltar: Bane NOR, Statens vegvesen, Nye Veier, Kystverket, Avinor, Entur, NSB, Nkom.

Det skjer nå flere store endringer i sektoren, og ny teknologi følges av nye forretningsmodeller, nye aktører og ny brukeratferd. Regjeringen ønsker at teknologi som bidrar til å nå viktige mål tas raskere i bruk, gjennom utvikling av nye løsninger og bedre tilpassing av eksisterende løsninger til norske forhold.

Pressekontakt: Kommunikasjonssjef Susanne Moen Stephansen: 480 32 792

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Fusk på førarprøva skal gi inntil 1 års karantene16.11.2018 11:54Pressemelding

– Å sørge for betre trafikktryggleik er ein av regjeringas viktigaste oppgåver. Difor må vi hindre at førare som ikkje er kvalifiserte slepp ut i trafikken. No foreslår vi at kandidatar som fuskar til førarprøva skal kunne få inntil 1 års karantenetid før dei kan gå opp til ny prøve. Ei lengre karantenetid for dei som fuskar enn for dei som strykar vil både opplevast som rettferdig, i tillegg til å ha ein avskrekkande effekt, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom