Samferdselsdepartementet

Priv. til red.: Presseinvitasjon: Seminar om ny teknologi med samferdselsministeren, etater og selskaper - onsdag 15. august, Arendal

Del

Priv. til red.: Vi inviterer pressen til seminar med samferdselsminister Solvik-Olsen og våre etater/selskaper under Arendalsuka. Tema er digitalisering, innovasjon og ny teknologi i samferdselssektoren.

Tid og sted: Onsdag 15. august kl. 12 til 13 (med mulig forlenging til kl. 14 for intervjuer etc.) – Thon Hotell, Arendal.

Etater/selskaper som i tillegg til samferdselsministeren deltar: Bane NOR, Statens vegvesen, Nye Veier, Kystverket, Avinor, Entur, NSB, Nkom.

Det skjer nå flere store endringer i sektoren, og ny teknologi følges av nye forretningsmodeller, nye aktører og ny brukeratferd. Regjeringen ønsker at teknologi som bidrar til å nå viktige mål tas raskere i bruk, gjennom utvikling av nye løsninger og bedre tilpassing av eksisterende løsninger til norske forhold.

Pressekontakt: Kommunikasjonssjef Susanne Moen Stephansen: 480 32 792

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

78,5 millionar kroner til meir sykling og gåing på fylkeskommunale og kommunale vegar i 20197.1.2019 12:02Pressemelding

- Vi ønsker å legge til rette for at fleire tar beina fatt eller syklar når dei har høve til det. Da skaper vi betre mobilitet og miljø, i tillegg til betring av folkehelsa. Regjeringa må sørge for at infrastrukturen er på plass slik at fleire synes det er både trygt og attraktivt. For 2019 fordeler vi 78,5 millionar kroner for å støtte opp om tiltak og prosjekt fylkeskommunane og kommunane har ansvaret for, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom