Samferdselsdepartementet

Priv. til red.: Møte om bompengeinnkrevjing på Nord-Jæren i Samferdselsdepartementet mandag 10.09 kl. 10.00

Del

Som følge av den uklare situasjonen som har oppstått rundt bompengeinnkrevjinga på Nord-Jæren, har samferdselsminister Jon Georg Dalen invitert styringsgruppa for Byvekstavtale Nord-Jæren til eit møte i Samferdselsdepartementet måndag 10.9. kl 10.

Det vil vere mogleg for presse å fotografere ved møtestart og å få kommentarar i etterkant av møtet.

Presse som ønskjer å delta, kan sende ein e-post til hj@sd.dep.no

Oppmøte i resepsjonen i R5 i Akersgata 59, Oslo, kl. 09.45.

Pressekontakt: Kommunikasjonssjef i Samferdselsdepartementet Susanne Moen Stephansen, tlf. 48032792

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Fusk på førarprøva skal gi inntil 1 års karantene16.11.2018 11:54Pressemelding

– Å sørge for betre trafikktryggleik er ein av regjeringas viktigaste oppgåver. Difor må vi hindre at førare som ikkje er kvalifiserte slepp ut i trafikken. No foreslår vi at kandidatar som fuskar til førarprøva skal kunne få inntil 1 års karantenetid før dei kan gå opp til ny prøve. Ei lengre karantenetid for dei som fuskar enn for dei som strykar vil både opplevast som rettferdig, i tillegg til å ha ein avskrekkande effekt, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom