Redningsselskapet

Priv. til red.: Drukningsstatistikk og oppdragstall for sommeren 2018

Del

Redningsselskapet inviterer media til orientering om drukningsstatistikken og oppdragstallene for sommeren inkludert juli på vårt hovedkontor i Drammensveien 288 på Lysaker førstkommende mandag 13. august kl. 13.

Drukningsdød er en samfunnsutfordring som øker i omfang. For en måned siden viste drukningsstatistikken 37 prosent flere drukninger for første halvår.

De nye tallene for hele sommeren peker på samme negative tendens: Antallet drukningsulykker øker kraftig og er nå på et rekordhøyt nivå.

Under orienteringen mandag vil Redningsselskapet redegjøre for drukningsulykkene ved å blant gjennomgå årsakene og hvem som drukner.

Videre vil vi redegjøre for antallet oppdrag for redningsskøytene våre i sommer. Også her er det høyere tall enn tidligere. 

Redningsselskapet vil også orientere om hvilke tiltak vi mener myndighetene bør iverksette for å møte samfunnsutfordringen og redusere antallet ulykker.

Redningsselskapets generalsekretær Rikke Lind og beredskapssjef Ronny Jåsund-Pedersen representerer Redningsselskapet under orienteringen.

Påmelding til redaksjonen@rs.no 

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Redningsselskapet

Redningsselskapet
Redningsselskapet
Drammensveien 288
0283 Oslo

98706757http://www.redningsselskapet.no

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær organisasjon. Vår visjon er «Ingen skal drukne». 

Våre 1 500 redningsmenn og -kvinner bemanner 52 redningsskøyter langs hele kysten og på de to største innsjøene. Vi er som regel de første på stedet når uhellet er ute. 

Følg saker fra Redningsselskapet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Redningsselskapet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Redningsselskapet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom