Bedriftsforbundet

Prestér bedre på jobb

Del

Bedriftsforbundet inviterer til foredrag for bedriftsledere om prestasjonstenkning for bedriftsledere med Elling Finnanger fra Olympiatoppen på Scandic Nidelven Hotel i Trondheim 30. november.

Bedriftsforbundet inviterer til foredraget «Fra god til ekstremt god» med Elling Finnanger. Dette foredraget om prestasjonskultur er skreddersydd for deg som driver bedrift! Bli med når Finnanger deler erfaringer om prestasjonstenking både fra toppidretten på Olympiatoppen og i bedrifter med suksess på kontinuerlig forbedringsprosesser.

I 20 år har Finnanger vært en sentral del av Olympiatoppens topptrenerprogram- som gründer og strategisk leder for Olympiatoppen Midt-Norge. I 25 år har han også vært landslagstrener for skihopping og bedriftsrådgiver innen prestsjonsutvikling og vinnerkultur. 

Arrangementet holdes 30. november kl 14.00-14.30 på Scandic Hotel Nidelven i Trondheim. 
Kontakter

Om Bedriftsforbundet

Bedriftsforbundet
Bedriftsforbundet
Rådhusgata 5B
0151 Oslo

23 35 70 10http://www.bedriftsforbundet.no

Bedriftsforbundet har ca. 4 000 medlemmer over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte. Bedriftene sysselsetter i overkant av 25 000 arbeidsplasser. Vi får stadig nye medlemmer og det styrker vår gjennomslagskraft overfor politikerne.

Følg saker fra Bedriftsforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bedriftsforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bedriftsforbundet

Joachim Dagenborg (38) blir ny kommunikasjonssjef for Bedriftsforbundet2.5.2018 10:30Pressemelding

Bedriftsforbundet med leder Olaf Thommessen i spissen gjennomførte større endinger i organisasjonen i fjor, og har de siste månedene fått om bord flere dyktige medarbeidere for å fremme arbeidet for små og mellomstore bedrifter i Norge. Nå får de også med Joachim Dagenborg på laget, for å ytterligere styrke satsingen på kommunikasjon. Han kommer fra stillingen som journalist i Reuters.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom