Stortinget

Pressevisning i nytt kontorbygg

Del

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen inviterer mediene på en rundtur i Stortingets nye kontorbygg tirsdag 19. juni kl. 15.45–16.45.

Fredag 15. juni avsluttet Stortinget vårsesjonen med å vedta revidert nasjonalbudsjett. Når representantene samles til ny sesjon i begynnelsen av oktober, er det nye kontorbygget i Prinsens gate 26 og varemottaket under Wessels plass i ferd med å bli klart til overtakelse.

I den forbindelse ønsker stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen å invitere mediene på en rundtur i det nye bygget for å vise hvordan det vil se ut innvendig. Vi går ikke igjennom alle etasjene – de er stort sett like – men intensjonen er å vise hvordan det nye kontorbygget blir.

Tid: Tirsdag 19. juni kl. 15.45–16.45
Sted: Stortingets inngang i Akersgata

Det blir mulighet for foto og en-til en-intervju med stortingspresidenten. Hver redaksjon får anledning til å melde på én journalist og én fotograf.

Alle som melder seg, må registreres og bli utstyrt med nødvendig verneutstyr før vi går samlet inn på byggeplassen. Vi ber om forståelse for at det er nødvendig å gå samlet når vi kommer inn på byggeplassen.

Påmelding er nødvendig og sendes til gunnar.syverud@stortinget.no – innen tirsdag 19. juni kl. 11.00. Meld da også fra om interesse for en-til en-intervju.

Kontakter

Kommunikasjonsrådgiver Gunnar Syverud, tlf. 909 54 713.

Om Stortinget

Stortinget
Stortinget
Postboks 1700 Sentrum
0026 Oslo

23 31 30 50http://www.stortinget.no

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg saker fra Stortinget

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom