Samferdselsdepartementet

Pressetreff 6. juni med statsrådene Solvik-Olsen og Sanner om endringer i graveregler for fiberkabler m.m.

Del

Vi inviterer til pressetreff med samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner om forslag til nasjonalt graveregelverk for blant annet fiberkabler og kraftledninger. Forslaget innebærer endringer i ledningsforskriften - også kjent som "graveforskriften".

Sted: Rom 1129, 1. etasje, R5, Akersgata 59, Oslo
Tidspunkt: Tirsdag 6. juni kl. 11.30

Journalister og fotografer som ønsker å delta på pressetreffet, må melde seg på via e-post til Bjørg Inger Sæther på samferdselsministerens forværelse: bis@sd.dep.no.   

Pressekontakt for samferdselsministeren: Edvard Andersen, Kommunikasjonsenheten, Samferdselsdepartementet, mobilnr.: 90511667, e-post: edvard.andersen@sd.dep.no

Pressekontakt for kommunal- og moderniseringsministeren: Kommunal- og moderniseringsdepartementets pressetelefon: 22 24 25 00

Vel møtt! 

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Jernbanereformen: Konkurransen om Trafikkpakke 1 Sør: Bedre togtilbud på Sørlands-, Jær- og Arendalsbanen12.10.2017 13:53Pressemelding

- Regjeringen har en offensiv satsing på jernbanen, med mål om et stadig bedre tilbud til de reisende. Konkurranse om driften av persontogtilbudene er en viktig del av regjeringens jernbanereform. Dette vil kunne bidra til et bedre togtilbud og sikrer at staten kjøper togtjenester til riktig pris. I dag har Jernbanedirektoratet sendt ut konkurransegrunnlaget for Trafikkpakke 1 Sør, som omfatter togtilbudene på Sørlandet. Vi er opptatt av å høste erfaringer og lære underveis, og derfor skal konkurransene om de øvrige persontogtilbudene lyses ut suksessivt de kommende årene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom