Unio

Pressen inviteres til: Politisk duell mellom helse- og omsorgsminister Bent Høie og partileder Jonas Gahr Støre den 21. august kl. 14-15

Del

Politisk duell mellom helse- og omsorgsminister Bent Høie og partileder Jonas Gahr Støre den 21. august kl. 14-15 Tema: Morgendagens helse- og omsorgstjeneste. Sted: Lovisenberg diakonale høgskole, mandag 21. august kl.14.00-15.00. Adresse: Lovisenberggata 15B,0456 Oslo

Debatten arrangeres av Norsk Sykepleierforbund (NSF) i samarbeid med Lovisenberg diakonale høgskole (LDH).
NSF har, sammen med LDH, arrangert politiske debatter i valgkampene i perioden 2009 til 2015 og det har vært fullsatt sal og høy temperatur hver gang.


Nøkkelord

Kontakter

Arvid Libak
Kommunikasjonssjef
------------------------------------------------------------------------------
NORSK SYKEPLEIERFORBUND
Kommunikasjonsavdelingen
Tlf. dir. : 22 04 32 47
Mobil: 908 80 518
E-post: arvid.libak@nsf.no

Om Unio

Unio
Unio
Stortingsgata 2
0158 Oslo

22 70 88 50http://www.unio.no

Unio er Norges nest største hovedorganisasjon med om lag 360 000 medlemmer. Unio er partipolitisk uavhengig, og er en aktiv aktør i arbeidslivspolitikken med et bredt samfunnsengasjement. Vi er opptatt av at offentlige tjenester har god kvalitet. For å oppnå dette er mer penger til tjenestene, økt bruk av kvalifisert personell og bedre lønnsuttelling for utdanning og kompetanse avgjørende. Unio er en pådriver for at en størst mulig del av befolkningen er sysselsatt og at arbeidslivet legger til rette for inkludering og likestilling.

Følg saker fra Unio

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Unio på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Unio

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom