NHO

Pressemøte NHOs økonomibarometer 2.kvartal: Fortsetter oppsvinget til høsten?

Del

Tirsdag 27.juni klokka 11.00 i Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27. I rundt ett år har landets bedrifter sett en bedring i markedene. Spørsmålet er om vi omsider klarer å presse opp investeringene som har vært på et historisk lavt nivå?

Vil oppgangen ellers fortsette til høsten?   

I annet kvartal har drøye 1800 bedrifter svart på om dagens markedssituasjon her i landet, internasjonalt, de kommende kvartaler, arbeidsmarkedet og ulikheter i arbeidsmarkedet og altså utsiktene til å investere i flere arbeidsplasser.  Tallene er brutt ned på bransjer og regioner. 

Det er NHOs sjeføkonom Øystein Dørum som skal presentere materialet tirsdag 27.juni  klokka 11.00 i Næringslivets Hus, Middelthunsgata 27.

Vi serverer baguetter m.m.

Velkommen!

Kontakter

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

Nelfo-rapport lanseres i Arendal 15. august: Husholdningene blir viktigere for kraftsystemet15.8.2018 10:56Pressemelding

En ny rapport fra Nelfo viser at et alternativ til nettinvesteringer er å motivere husholdningene til å øke utnyttelsen av det eksisterende nettet. Det gjøres ved å flytte strømforbruket i tid (forbrukerfleksibilitet) fra perioder med høy nettbelastning til perioder med ledig kapasitet. - Med ny smartteknologi kan de fleste gjøre det uten at hverdagen blir negativt påvirket, sier Tore Strandskog, næringspolitisk direktør i Nelfo.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom