Samferdselsdepartementet

Pressekonferanse: Presentasjon av Nasjonal transportplan 2018-2029

Del

Priv. til red.: Onsdag 5. april kl. 12 presenterer samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen stortingsmeldinga Nasjonal transportplan 2018-2029, etter at meldinga er lagt fram i statsråd same dag.

Nikolai Astrup (H), Morten Stordalen (FrP), Abid Raja (V) og Hans Fredrik Grøvan (KrF) er til stades på pressekonferansen.

Pressekonferansen skjer i Plenumssalen i R4 i regjeringskvartalet, onsdag 5. april, kl. 12.00.

Pressekonferansen blir sendt på regjeringa.no/sd

Pressekontakt: Kommunikasjonssjef Susanne Stephansen, tlf. 480 32 792


Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Jernbanereformen: Konkurransen om Trafikkpakke 1 Sør: Bedre togtilbud på Sørlands-, Jær- og Arendalsbanen12.10.2017 13:53Pressemelding

- Regjeringen har en offensiv satsing på jernbanen, med mål om et stadig bedre tilbud til de reisende. Konkurranse om driften av persontogtilbudene er en viktig del av regjeringens jernbanereform. Dette vil kunne bidra til et bedre togtilbud og sikrer at staten kjøper togtjenester til riktig pris. I dag har Jernbanedirektoratet sendt ut konkurransegrunnlaget for Trafikkpakke 1 Sør, som omfatter togtilbudene på Sørlandet. Vi er opptatt av å høste erfaringer og lære underveis, og derfor skal konkurransene om de øvrige persontogtilbudene lyses ut suksessivt de kommende årene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom