NHO

Pressekonferanse NHOs økonomibarometer 1.kvartal tirsdag 4.april kl.10.00

Del

Gir oppgangen flere nye arbeidsplasser? Siden i sommer har landets bedrifter sett tegn til bedring. Men fram til nå har det vært lite med investeringer som kan gi etterlengtet omstilling. I første kvartal har vi igjen spurt bedriftene om konjunkturene fortsatt er positive og om det nå slår ut i høyere investeringer?

2 100 bedrifter har svar på dette basert på dagens markedssituasjon og en vurdering av de kommende kvartaler.  Vi har også spurt om hvilke hindre som særlig hemmer utviklingen.  Som vanlig ser vi på de ulike bransjer og regioner.

Det er NHOs sjeføkonom Øystein Dørum som skal presentere materialet tirsdag 4.april klokka 10.00 – 11.30 i Næringslivets Hus, Middelthunsgata 27.

Lett servering.

Velkommen!

Kontakter

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom