Agder Energi

Pressekonferanse: Agder Energi resultat pr. 4. kvartal og foreløpig årsresultat 2017

Del

Agder Energi legger frem resultat pr. 4. kvartal og foreløpig årsresultat for 2017, og inviterer til pressekonferanse fredag 16. februar kl. 12.00.

Pressekonferansen holdes i konsernets hovedkontor Kraftsenteret, Kjøita 18, Kristiansand.

Agenda:

  • Resultat pr. 4. kvartal og foreløpig årsresultat for 2017, v/konsernsjef Tom Nysted og konserndirektør Økonomi, finans og risiko Pernille K. Gulowsen 
  • Snøværet og strømbruddene på Sørlandet, v/administrerende direktør Svein Are Folgerø, Agder Energi Nett. 
  • Presentasjon av selskapet NODES, som Agder Energi og Nord Pool har etablert for å utvikle og etablere en nøytral og uavhengig markedsplass for å møte utfordringene i fremtidens kraftsystem. Konserndirektør Fellesoperasjoner Frank Håland.

Velkommen!

Om Agder Energi

Agder Energi
Agder Energi
Kjøita 18
4630 Kristiansand

38 60 70 00http://www.ae.no

Agder Energi foredler og forvalter fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Følg saker fra Agder Energi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Agder Energi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Agder Energi

KRONIKK: Hva er realitetene vedrørende strømutfallene på Sørlandet?23.2.2018 14:05Kronikk

Strømsituasjonen i Agder har vært svært utfordrende denne vinteren og vi vil på det sterkeste beklage den ulempen som dette har medført for våre kunder. I tiden fremover vil det bli iverksatt flere ekstraordinære tiltak for å forbedre forsyningssikkerheten i de mest utsatte områdene. I etterkant av strømbruddene har det kommet mange påstander fra ulike hold, og vi ønsker å informere om hva som er realitetene.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom