Spekter

Presseinvitasjon: Valgresultat 2015 og politisk værmelding fram mot 2017

Del

Spekter inviterer til frokostmøte 16. september der sentrale kommentatorer gir grundige analyser av valgresultatet og hvilke implikasjoner det kan ha fremover mot stortingsvalget i 2017.

Frank Aarebrot - professor i sammenlignende politikk ved UiB - Kjetil B. Alstadheim, politisk redaktør i DN - Trine Eilertsen, politisk redaktør i Aftenposten - Lars Nehru Sand, politisk kommentator i NRK og Anne-Kari Bratten, administrerende direktør i Spekter.

Geir Helljesen leder frokostmøtet.

Tid: Onsdag 16. september 2015. Frokost og registrering fra kl 08:00. Møtet starter kl 08:30.
Sted: Hotell Bristol, Oslo

Det er ingen presseakkreditering, men for at vi skal kunne tilrettelegge best mulig ber vi om at du gir beskjed til ingvild.dahl.dornes@spekter.no hvis du kommer. 

Nøkkelord

Kontakter

Gunnar Larsen, direktør for kommunikasjon og samfunnspolitikk
T: 988 41 531 E: gunnar.larsen@spekter.no

Ingvild Dahl Dørnes, kommunikasjonssjef
T: 907 89 263 E: ingvild.dahl.dornes@spekter.no

Lenker

Om Spekter

Spekter
Spekter
Sørkedalsveien 6
0369 Oslo

47 65 70 00http://www.spekter.no

Spekter er en arbeidsgiverforening som organiserer virksomheter med over 220 000 ansatte og er dominerende innen sektorene helse, samferdsel og kultur.

Følg saker fra Spekter

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Spekter på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Spekter

Spekter og Sykepleierforbundet med nye arbeidstidsløsninger14.4.2018 07:00Pressemelding

- Vi er fornøyde med at vi etter hardt arbeid og gode prosesser har fått på plass en avtale som innebærer gode løsninger for arbeidstidsplanlegging i sykehusene. Avtalen muliggjør mer heltid, bedre forutsigbarhet for driften og for de ansatte, samt økt tilgang på sykepleierkompetanse til pasientene, sier administrerende direktør Anne-Kari Bratten i Arbeidsgiverforeningen Spekter og forbundsleder Eli Gunhild By i Norsk Sykepleierforbund (NSF).

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom