Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Tildeling av første OPS-kontrakt på 10 år - rv 3/rv 25 Løten-Elverum

Del

Torsdag 15. mars kl. 11.00 vil samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen kunngjere kven som er tildelt den første kontrakten for Offentlig-privat samarbeid (OPS) på ti år. Kontrakten gjeld rv 3/rv 25 Løten- Elverum og inneheld bygging av vegen samt drift og vedlikehald i 20 år.

Vegdirektør Terje Moe Gustavsen og entreprenøren som er tildelt kontrakten deltek òg på offentleggjeringa, der mellom anna pris, byggjetid og tidspunkt for oppstart blir kjent.

Sted: Samferdselsdepartementet R5, Akersgata 59, Oslo
Tid: Torsdag 15. mars kl. 11.00

Dei som ønsker å delta på offentleggjeringa, må melde seg på til bis@sd.dep.no.

Pressekontakt: Susanne Moen Stephansen: 48032792 – sms@sd.dep.no

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Høyring: Vil sikre forbrukarar reduserte prisar for internasjonale samtalar og SMS11.12.2018 10:30Pressemelding

Ei ny forordning frå EU gjer at det vil bli innført maksimalprisregulering av internasjonale samtalar og SMS frå 15. mai 2019. Det er ikkje krav om at Noreg tar inn pristaket før forordninga er formelt innlemma i EØS-avtalen. - Av omsyn til norske forbrukarar foreslår departementet at tilsvarande maksimalpriser skal gjelde i Norge frå same tidspunkt som dei vil gjelde i EU. Vi set difor fart på dette arbeidet allereie no, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

Road Alliance: Kjemper for norsk transportnæring i Brussel3.12.2018 13:00Pressemelding

- Regjeringen er opptatt av å bekjempe arbeidslivskriminalitet, legge til rette for ryddige konkurransevilkår, ivareta trafikksikkerheten på norske veier og sørge for gode rammevilkår for norske transportører. Det europeiske transportmarkedet bør ikke liberaliseres videre før man er sikret mer rettferdig konkurranse. Sammen med de andre landene i Road Alliance prøver vi å medvirke til at regelverket for transportnæringen blir best mulig, sier statssekretær Brage Baklien.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom