Spekter

Presseinvitasjon til Spekterkonferansen 2018

Del

13. mars møtes 650 deltakere til Spekterkonferansen på Det Norske Teatret. På scenen står blant andre Jørn Rattsø, Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, Thina Saltvedt, Tone Sofie Aglen, Hans Olav Lahlum, Geir Isaksen, Anne-Kari Bratten og nåværende og tidligere politikere.

Innledere Spekterkonferansen 2018

Tid: tirsdag 13. mars kl 12:30 - 16:30. Lunsj og registrering fra kl 12:00
Sted:Det Norske Teatret, Oslo

Presse som ønsker å være til stede, bes melde seg på her: Registreringsskjema

Kontakter

Lenker

Om Spekter

Spekter
Spekter
Sørkedalsveien 6
0369 Oslo

47 65 70 00http://www.spekter.no

Spekter er en arbeidsgiverforening som organiserer virksomheter med over 220 000 ansatte og er dominerende innen sektorene helse, samferdsel og kultur.

Følg saker fra Spekter

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Spekter på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Spekter

Spekter og Sykepleierforbundet med nye arbeidstidsløsninger14.4.2018 07:00Pressemelding

- Vi er fornøyde med at vi etter hardt arbeid og gode prosesser har fått på plass en avtale som innebærer gode løsninger for arbeidstidsplanlegging i sykehusene. Avtalen muliggjør mer heltid, bedre forutsigbarhet for driften og for de ansatte, samt økt tilgang på sykepleierkompetanse til pasientene, sier administrerende direktør Anne-Kari Bratten i Arbeidsgiverforeningen Spekter og forbundsleder Eli Gunhild By i Norsk Sykepleierforbund (NSF).

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom