Presseinvitasjon: Statsminister Erna Solberg åpner e-helsekonferanse på Fornebu/presentasjon av Norsk e-helsebarometer 2018.

Del

Mandag 4. juni klokken 10.00 åpner statsminister Erna Solberg Norges største e-helsekonferanse - DIPS Forum - på Scandic Fornebu.

DIPS Forum er en årlig konferanse for alle som jobber med fremtidens norske e-helseløsninger for sykehus. Konferansen består av en rekke faglige foredrag, presentasjoner og plenumsdiskusjoner, med fokus på status og fremtid for digitaliseringen av det norske helsevesenet. Arrangør er det norske e-helseselskapet DIPS as (www.dips.no).

Årets konferanse åpnes av statsminister Erna Solberg, og pressen inviteres herved til å delta på deler av, eller overvære hele, konferansen. I etterkant av statsministerens åpningstale vil konsernsjef Sigve Brekke i Telenor presentere samarbeidet mellom DIPS og Telenor om utvikling av mobile e-helsetjenester. 

Tid:     Mandag 4. juni klokken 09.30

Sted:   Scandic Fornebu

Tirsdag 5. juni klokken 10.00 presenterer Opinion as resultatene av en helt ny, landsomfattende spørreundersøkelse; Norsk e-helsebarometer.

Undersøkelsen er i år gjennomført av DIPS og Opinion for tredje gang. 2000 nordmenn og 200 leger, sykepleiere og helsepersonell er intervjuet om sine erfaringer og holdninger til digitaliseringen av helse-Norge.

Tid:     Tirsdag 5. juni klokken 09.30

Sted:   Scandic Fornebu

Fullt program for DIPS Forum finner du her: www.dipsforum.no/Aktuelt

Journalister/fotografer bes registrere seg ved ankomst for å få utdelt akkreditering til konferansen.

 

For praktiske opplysninger, kontakt gjerne:

  • Direktør for salg og forretningsutvikling, Karl Arne Jespersen, telefon 93408480  
  • ..eller markedssjef Thomas Bratteteig, telefon 91751597

 

Om DIPS AS

DIPS ASOm DIPS AS (www.dips.no)

DIPS AS har 270 ansatte, omsetter for 350 mill. kroner og er landets ledende leverandør av e-helsesystemer til norske sykehus. Selskapet har avtale med tre av fire regionale helseforetak, og samtlige sykehus i Helse Nord, Helse Vest og Helse Sør-Øst har avtale om bruk av selskapets hovedprodukt, DIPS Elektronisk Pasientjournal (EPJ) og Pasientadministrasjon (PAS).

Følg saker fra DIPS AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra DIPS AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra DIPS AS