TV 2

Presseinvitasjon: Skal vi danse - Kvartfinale - 4. nov

Del

Lørdag 4. november er det klart for program 10 av "Skal vi danse" - der dommerne tar over den kreative kontrollen for hvert sitt par - og skal ut på parketten selv! Presse inviteres til å være tilstede.

Fire par gjenstår når kvartfinalen starter. Dommerne tar over kreativ kontroll for hvert sitt par; nå skal de ikke bare dømme - de blir også bedømt for sin egen innsats på parketten.

Men våre fire dansepar må i tillegg danse en dans til, og må dermed lære seg to fulle koreografier denne uken. 

Ønsker dere å dekke direktesendingen fra Nydalen må dere gi beskjed til aml@tv2.no 

Presiser om dere ønsker fotoplass i salen innen torsdag kl. 10.00

*Oppmøte for presse: Kl. 19.00.

*Adresse: Gullhaug torg 3

Journalistene følger sendingen fra presserom i Nydalen Studio, mens vi har et begrenset antall plasser til fotografer i salen.

TV 2 har oså en egen stillsfotograf tilstede under sending, som laster opp bilder fortløpende til flickr.com/tv2norge

Sendingen starter kl. 19.30, og sendes direkte på TV 2. 

Kl. 21.00 er det nyheter, vær og sport på TV 2, da det være mulig å gjøre korte intervjuer med deltakerne på parketten.

Siste del av «Skal vi danse» starter kl. 21.40. Når sendingen er over kl. 22.10 er det også anledning til å gjøre korte intervjuer med deltakerne.


Disse parene kjemper om en semifinaleplass:

*Helene Olafsen og Jørgen Nilsen 

*Jorun Stiansen og Fredric Brunberg

*Cengiz Al og Mai Menzoni

*Grunde Myhrer og Ewa Trela


Programledere: Katrine Moholt og Anders Hoff.

Dommere: Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

Slik blir julen på TV 2 og TV 2 Sumo12.11.2018 14:31Pressemelding

TV 2 starter nedtellingen til jul med flere julekalendere; «Tinkas juleeventyr» som er god underholdning for hele familien, og to eldre julekalender-klassikere. Hele desembermåned er fylt med underholdning med inspirasjon til juleforberedelsene, julekonserter og juleaksjoner. På sendeplanen står også flere filmklassikere som hører julen til, julehumor, romjulskrim og mye mer. Her presenteres noe av det TV 2-seerne kan vente seg i desembermåned!

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom